Bonio i PANTERKOWY KĄCIK.Prosimy o zamknięcie

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon paź 22, 2007 14:55

MarciaMuuu pisze:Cześć Bonifacy!

Jestem Kira. Gryź gryź Dużą w stopy, ONE TO LUBIĄ, tylko sie nie przyznają. Jak Duża mówi NIE!, tzn. TAK. Aaaa, i popracuj trochę nad swoim słuchem i startegią. Jak Duża sie zbliża do kuchni, to wskakuj tam gdzie ci wolno i rób niewinna minkę.

A i kradnij to czego nie da się udowodnić, np. makaron z durszlaka. Przecież ona nie policzy. Zmykam, bo mnie Duża goni.

AAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:ryk: :ryk: :ryk:

Rachelinka

Od: Czw wrz 13, 2007 22:21

Post » Pon paź 22, 2007 20:15

Pytasz o sposób na kocie niesłuchanie - mam. Po prostu udaję,że nie widzę, bo jak się odezwę to i tak mnie zignorują. A nie mozna dopuszczać do sytuacji,że kot niesłucha. A jak ma słuchać skoro ja nic nie mówię. :wink: [/url]
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Pon paź 22, 2007 20:17

Dzis wchodze do kuchni...i co widze??...kot probuje zjesc kaktusa 8O 8O 8O ...takiego z malymi kolcami...zaraz potem pisk ...musialam wyciagac kolce z noska.... Slow brak!

Rachelinka

Post » Pon paź 22, 2007 20:19

tosiula pisze:Pytasz o sposób na kocie niesłuchanie - mam. Po prostu udaję,że nie widzę, bo jak się odezwę to i tak mnie zignorują. A nie mozna dopuszczać do sytuacji,że kot niesłucha. A jak ma słuchać skoro ja nic nie mówię. :wink: [/url]

:lol: :lol: :lol: Wykorzystam patent bo bardzo mi sie podoba :wink:

Rachelinka

Post » Pon paź 22, 2007 20:22

MarciaMuuu pisze:Cześć Bonifacy!

Jestem Kira. Gryź gryź Dużą w stopy, ONE TO LUBIĄ, tylko sie nie przyznają. Jak Duża mówi NIE!, tzn. TAK. Aaaa, i popracuj trochę nad swoim słuchem i startegią. Jak Duża sie zbliża do kuchni, to wskakuj tam gdzie ci wolno i rób niewinna minkę.

A i kradnij to czego nie da się udowodnić, np. makaron z durszlaka. Przecież ona nie policzy. Zmykam, bo mnie Duża goni.

AAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Udalo Ci sie Kira przed Duza zwiac?? Mnie moja pogonila za te kaktusy...Tylko czego ona sie czepia?? Narozkladala skorek pomaranczowych na parapecie i mysli ze to sposob..TERE FERE

B :twisted:

Rachelinka

Post » Pon paź 22, 2007 21:04

Ach udało się. Dobrze, że sie nauczyłam tego triku ze Shreka 2 (bo tam ten kocur- mój idol ma przepiekna mimike pyszczka i oczu, ach... gdybym nie była po sterylce ile dobrego molibysmy zdziałać). Ale ty sie nie przejmuj bo w 3 cześci to takie koteczki sexy sa, więc obejzyj 2 (szkoleniowo) i 3 (dla przyjemności) 8)

I nie atakuj kaktusów - lepsze są kwiatki z wazonika - ja to ostatnio mam pecha, bo Duża wazony zamyka w kuchni :twisted: . Ale Duzi też jeść muszą, więc do kuchni wchodzą (i ja też) :D. Wiesz jakie smaczne są główki Marcinków :flowerkitty: ? (takie fioletowe, teraz kwitnie) Mniam mniam.

Kira

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Pon paź 22, 2007 21:10

Fajnie, że zlapalas Bońka, ale z kaktusami nie ma żartów. U mnie wszystkie stoją w pokoju, do którego koty nie mają wstępu. Bonifacy, a TY się słuchaj Dużej! Ciotka Ci to mówi! :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon paź 22, 2007 21:13

MarciaMuuu pisze:Ach udało się. Dobrze, że sie nauczyłam tego triku ze Shreka 2 (bo tam ten kocur- mój idol ma przepiekna mimike pyszczka i oczu, ach... gdybym nie była po sterylce ile dobrego molibysmy zdziałać). Ale ty sie nie przejmuj bo w 3 cześci to takie koteczki sexy sa, więc obejzyj 2 (szkoleniowo) i 3 (dla przyjemności) 8)

I nie atakuj kaktusów - lepsze są kwiatki z wazonika - ja to ostatnio mam pecha, bo Duża wazony zamyka w kuchni :twisted: . Ale Duzi też jeść muszą, więc do kuchni wchodzą (i ja też) :D. Wiesz jakie smaczne są główki Marcinków :flowerkitty: ? (takie fioletowe, teraz kwitnie) Mniam mniam.

Kira

Duza nie ma takich kwiatkow...ale za to nie ma drzwi kuchennych wiec łaże sobie gdzie chce jak jej nie ma! Nawet w lodowce bylem! :twisted:

Rachelinka

Post » Pon paź 22, 2007 21:16

kalair pisze:Fajnie, że zlapalas Bońka, ale z kaktusami nie ma żartów. U mnie wszystkie stoją w pokoju, do którego koty nie mają wstępu. Bonifacy, a TY się słuchaj Dużej! Ciotka Ci to mówi! :wink:

Schowalam bo nie wierze ze sie cioci uslucha :twisted: Tylko kombinuje jak tu spsocic cos niecos!

Rachelinka

Post » Pon paź 22, 2007 21:49

DOBREJ RACHELINKO I BONIFACY!

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon paź 22, 2007 21:51

kalair pisze:DOBREJ RACHELINKO I BONIFACY!

Obrazek

Kolorowych snow Kalair i futrzaki!!ZDROWIEJ kalair!

Rachelinka

Post » Pon paź 22, 2007 21:54

Duza nie ma takich kwiatkow...ale za to nie ma drzwi kuchennych wiec łaże sobie gdzie chce jak jej nie ma! Nawet w lodowce bylem! :twisted:

Ja też byłam w lodówce!!! No cool normalnie było, ale mi w końcu Duża zaczęła grozić, że mnie tam na stałe zamknie :? A to przecież za mała przestrzeń dla mnie jest. :roll:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Pon paź 22, 2007 22:09

MarciaMuuu pisze:

Ja też byłam w lodówce!!! No cool normalnie było, ale mi w końcu Duża zaczęła grozić, że mnie tam na stałe zamknie :? A to przecież za mała przestrzeń dla mnie jest. :roll:

No tak ale tam jest tyle pysznosci do jedzenia ze ja nie wiem czy to nie byloby fajne.

Rachelinka

Post » Wto paź 23, 2007 7:23

Dzien doberek wszystkim!!

Rachelinka

Post » Wto paź 23, 2007 8:01

ObrazekRACHELINKO I BONIFACKU!!
Obrazek
Obrazek

kalair