Koniec promocji!;) Bazarkowe cuda w swoich domkach:) (W-wa)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon paź 22, 2007 8:47

zmieniłam tytuł:)

_kathrin gratulacje:)

PS Gdzie Ty je ogłaszasz, że tak szybko Ci idzie? na jakimś hurtowym rynku, czy co? :twisted:

orchidka

Od: Czw cze 21, 2007 16:58

Post » Pon paź 22, 2007 9:07

gratulacje:)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Śro lis 14, 2007 16:15

powinniście koleżance pogratulować szczególnie pięknego zagrania "dwa koty są dużo lepsze niż jeden". zrobiła to skutecznie niemal jak muhammad ali sonnyego listona. nie skrywam, że do tamtego momentu nawet przez myśl mi nie przeszło by przygarnąć aż dwie mordki. dziś z niczego badziej nie jestem rad. dopiero razem pokazują jak potrafią być cudowne, szalone i męczące (ale co tam!). Są jak ogień i woda, jules i vincent, jak cheech i chong, – zagalopowałem się nieco. Ze swej strony serdecznie dziękuję kathrin, za ubaw po pachy, za dom dwukrotnie bardziej żywy, za kociej sierści zapach dwa razy mocniejszy nawet za oczy moje zamknięte dwukrotnie w lecznicy.
W sprawie peri i kalmy gratulować nie będę, wszak nawet odkurzacze kupiłbym dwa gdyby tylko ktoś mi powiedział, że dzięki temu będą się czuły mniej samotne;)
pozdrawiam!

dwaka

Od: Nie paź 14, 2007 22:40

Post » Czw lis 15, 2007 1:33

dwaka pisze:powinniście koleżance pogratulować szczególnie pięknego zagrania "dwa koty są dużo lepsze niż jeden". zrobiła to skutecznie niemal jak muhammad ali sonnyego listona. nie skrywam, że do tamtego momentu nawet przez myśl mi nie przeszło by przygarnąć aż dwie mordki. dziś z niczego badziej nie jestem rad. dopiero razem pokazują jak potrafią być cudowne, szalone i męczące (ale co tam!). Są jak ogień i woda, jules i vincent, jak cheech i chong, – zagalopowałem się nieco. Ze swej strony serdecznie dziękuję kathrin, za ubaw po pachy, za dom dwukrotnie bardziej żywy, za kociej sierści zapach dwa razy mocniejszy nawet za oczy moje zamknięte dwukrotnie w lecznicy.
W sprawie peri i kalmy gratulować nie będę, wszak nawet odkurzacze kupiłbym dwa gdyby tylko ktoś mi powiedział, że dzięki temu będą się czuły mniej samotne;)
pozdrawiam!

:oops:

zanim trafiłam na forum myślałam że jeden kot w zupełności wystarczy.
teraz wiem że jak są dwa wszystko co najlepsze w jednym mnożymy razy dwa !

pozwolę sobie wkleić zdjęcia dziewczynek w nowym domku :D

ObrazekObrazek

ale nie ukrywam że cały czas czekam na nowe :twisted:

a ja wszystkim tymczasowym kociastym życzę TAKICH DOMKÓW

ps. co do tego odkurzacza to jeszcze nie spotkałam kota, który by się przyjaźnił z takim potworem nie mówiąc już o dwóch :lol:

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

[poprzednia]