Bazyl
Moderator: Estraven
Rachelinka pisze:A to moje nowe fotki..Podziwiajcie!Duza ma duzo fajneych rzeczy w tej...no... tortebce..moze znajde cos do jedzenia??
Trzeba robic minke niewiniatka, zeby Duzi nie pyskowali o wsadzanie lebkow tam gdzie nie trzeba
![]()
A to moja ulubiona myszka..zamordowalem ja juz duuuuuzo razy
Musialem sprawdzic czy da sie to zjesc zanim Duza sobie przypomni, ze trzeba schowac!
Duza pyskowala, ze tu ma lezec klawiatura czy cos takiego, ale to miejsce mi sie podoba, wiec ja zrzucilem...a co!
Bonifacy
bubor pisze:Rachelinka pisze:A to moje nowe fotki..Podziwiajcie!Duza ma duzo fajneych rzeczy w tej...no... tortebce..moze znajde cos do jedzenia??
Trzeba robic minke niewiniatka, zeby Duzi nie pyskowali o wsadzanie lebkow tam gdzie nie trzeba
![]()
Musialem sprawdzic czy da sie to zjesc zanim Duza sobie przypomni, ze trzeba schowac!
Duza pyskowala, ze tu ma lezec klawiatura czy cos takiego, ale to miejsce mi sie podoba, wiec ja zrzucilem...a co!
Bonifacy
Witaj Rachelinko !!!
Tak sobie podczytuję tu i tam.............
gdy tak patrzę na fotki Twojego kociastego to coś mi to przypomina
Rachelinka pisze:bubor pisze:Rachelinka pisze:A to moje nowe fotki..Podziwiajcie!Duza ma duzo fajneych rzeczy w tej...no... tortebce..moze znajde cos do jedzenia??
![]()
Bonifacy
Witaj Rachelinko !!!
hmmm! Ciekawe co?? Czyz nie wiaze sie to z niewypowiedzianym urokiem kociego rodu??
kalair pisze:No cóż...urok kociego rodu jest niezaprzeczalny!Śliczne fotki Rachelinko!
bubor pisze:Rachelinka pisze:bubor pisze:Rachelinka pisze:A to moje nowe fotki..Podziwiajcie!Duza ma duzo fajneych rzeczy w tej...no... tortebce..moze znajde cos do jedzenia??
![]()
Bonifacy
Witaj Rachelinko !!!
hmmm! Ciekawe co?? Czyz nie wiaze sie to z niewypowiedzianym urokiem kociego rodu??
Raczej z podobieństwem pewnych zdjęć![]()
![]()
![]()
Rachelinka pisze:Piekna szylkretka Bubor!
kalair pisze:BONIFACY-ŚPIJ DOBRZE!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 709 gości