Ewaa6 pisze:Hej hej Brunio macha łapką do wszystkich! dziś biegunki prawie nie ma za to apetyt jest ogromny, Royal mógłby być wcinany w każdych ilościach Ewa
ciekawe jak dzisiaj się czuje?
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia . Kiarunia[i] Myszaczek[i] Dziurkacz[i] http://www.ratujkonie.pl
my juz po wizycie
bylismy w Gliwicach u dr Schneider
przyjal nas bardzo sympatyczny pan, chyba maz pani doktor
Brunio dostal 2 zastrzyki, jutro kolejna wizyta i kolejne zastrzyki
w poniedzialek kolejna wizyta i pobranie krwi z badaniem na miejscu
na jutro mam dostarczyc probki moczu i kalu mam nadzieje, ze uda sie zlapac
pan doktor zwazyl kota i okazalo sie, ze Brunio wazy 4 kg.
a to znaczy, ze przytyl ponad pol kilo w niecaly tydzien
dzis czul sie dobrze, bardzo zwawy
pan doktor chce zaczac od zrobienia badan trzustki (z krwi) i wskaznikow watrobowych
no i testow kolejnych
pozdrawiamy cieplo
Ewa
A co pan doktor powiedział na temat tych objawów neurologicznych?
Bo ja mam wrażenie, że to wszystko efekty dużej ilości obcych w Brunonku... i te ekstremalne stany zapalne jelit i te nerwowości. Robale mogą być wszędzie, niestety...
Szkoda, że nie macie jednego dobrego zaufanego lekarza. Tak to za każdym razem jakby wszystko od początku... ech...
Trzymam kciuki, żeby czystego Brunonka w środku.
ooo,a ja w watku drugim własnie prosiłam Was o porobienie wszystkich badan nie znam tego weterynarza-mam nadzieje,ze jest oki- no i tez trzymam kciuki za konkretną juz diagnoze Brunonka.
Swoja droga spytajcoie wetke co sadzi o wprowadzeniu homeopatii?
mamy nadzieje, ze dr Schneider poprowadzi teraz porzadnie leczenie Brunonka
chcemy zrobic wszystkie konieczne badania chociaz nie wiemy jak to finansowo wyjdzie...
o homeopatie z pewnoscia zapytam lekarza juz jutro
Brunio tyje teraz tylko mam nadzieje, ze nabiera wlasciwej masy a nie jakos chorobowo...
Ewa
hej hej
ja jestem w pelni swiadoma jak wspaniali ludzie tu sa, wciaz sie o tym przekonuje
mam nadzieje, ze pewna diagnoza juz bedzie i skonczy sie to zawieszenie...
Ewa