Szukam nowego domu dla Baryłki. Poznań.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw paź 18, 2007 13:25 Szukam nowego domu dla Baryłki. Poznań.

Niestety trudna sytuacja zmusza mnie do znalezienia nowego domu dla mojego kota Baryłki...
Strasznie mi przykro,że muszę mu znaleźć nowego właściciela niestety życie płata figle niczym kotki i nie mam innego wyjścia jak oddać go w dobre ręce.

Baryłka ma 4 miesiące jest zwykłym-niezwykłym szarym dachowcem,bardzo kochanym,bardzo potrzebującym ciepła i opieki.
Kotek jest zdrowy,po wszystkich badaniach ,szczepieniach itp.

Jeżeli znajdzie sie ktoś chętny proszę o info,zobowiązuje sie ponieść koszty transportu jeśli Baryłka miałby znaleźć nowy dom w innym mieście.

Oto on.Dzis jest troszkę większy natomiast weterynarz nie przewiduje dla niego dużej wagi.Ma po prostu skromną kocią posturę jednak podkreślam że nie jest jeszcze wykastrowany.

Obrazek

brown

Od: Czw paź 18, 2007 13:09

Post » Czw paź 18, 2007 14:23

:(
ogłaszasz go gdzieś? np na allegro?

jaki biedny misiek :(

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Pt paź 19, 2007 1:24

Piękny Baryłka :(
Nikt z rodziny i znajomych nie pomoze?
Biedny malutki....
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Pt paź 19, 2007 11:05

Niestety nikt z rodziny nie pomoże..
Z rodzina to sie dobrze wychodzi na zdjęciu..

Mam jeszcze miesiąc czasu więc na spokojnie..Na allegro nie ogłaszam..Boje sie trochę na kogo Baryłka trafi..Liczę na to,że jesli będzie to ktos "stąd" to wiadomo że bedzie pod dobrą opieką.

Pytam jeszcze wśród znajomych..pozyjemy zobaczymy..

Na pewno nie wyląduje w schronisku :wink:

brown

Post » Pt paź 19, 2007 11:28

Brown, gdybyś była zainteresowana, moge Ci podesłac ankiete adopcyjna, która zawsze podsuwam potencjalnym domkom. Pozwoli sie upewnic do jakiego domku trafi kotek i podjąć decyzje, przy kilku chetnych...
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Sob paź 20, 2007 10:01

To super.Bardzo dziekuję.

brown