Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
CoolCaty pisze:Ponieważ zwolniło się po Władziu miejsce u mnie w domu, to Trinisia przyjechała do mnie. Ależ jej się podobaChodzi i grucha. Śpi w wielkim pudełku wyścielonym kocem wywalając nóżki do góry. Ciągle za mną łazi i sie przymila. Jak tylko jest okazja, to ładuje sie na kolanka i zasypia w nie wtulona. Od tego gruchania, zaczęłam mówić na nią Gruszka. Wiec to będzie jej oficjalne drugie imię
Szukamy domu dla słodkiej Gruszeczki, która właśnie widzi muchę i zamiast na nią polować, to ma taką minę:
dethmetaler pisze:Witam wszystkich serdecznie!
Trini to jedna z pięciu najpiękniejszych kobiet jakie widziałemPozostałe cztery to moja żona, córeczka i dwie małe futrzaste, które nas zaadoptowały
![]()
dethmetaler pisze:Właśnie urabiam moich rodziców, żeby przygarnęli kotka, a teraz muszę pokazać im zdjęcia Trini. Mnie normalnie szczena opadła na jej widokKrólewna u moich staruszków miałaby napewno bardzo dobrze.
Sis pisze:to jeszcze dodam moje trójkolorowe cudo Minnieale jej nie oddam nikomu ale to nikomu, było się spieszyć jak chucherkiem była w schronie
trikolorki to łakomy kąsek...
nos mi mówi, że i Trini i Pcimka długo tu już nie pobędą...
PcimOlki pisze:Sis pisze:to jeszcze dodam moje trójkolorowe cudo Minnieale jej nie oddam nikomu ale to nikomu, było się spieszyć jak chucherkiem była w schronie
Eeeee.... ale wtopa. Pcimak jest do sprzedania. Cena 10.000.000 euro. Ktoś chętny???Pzdr.
CoolCaty pisze:PcimOlki pisze:Sis pisze:to jeszcze dodam moje trójkolorowe cudo Minnieale jej nie oddam nikomu ale to nikomu, było się spieszyć jak chucherkiem była w schronie
Eeeee.... ale wtopa. Pcimak jest do sprzedania. Cena 10.000.000 euro. Ktoś chętny???Pzdr.
No ciekawe, czy gdyby ktoś Ci zaoferował 10 mln euro to byś ją oddała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości