7 kotków do oddania - śliczne, zdrowe - Dolany pod Koninem

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Śro paź 17, 2007 12:45 7 kotków do oddania - śliczne, zdrowe - Dolany pod Koninem

Witam!

Chciałabym zwrócić się do Państwa o pomoc. Ostatnio przyjęłam do swojego domu jednego z 8 kotków z ogłoszenia

http://kupsprzedaj.onet.pl/ks-item.asp?id=102722435

Kotki są prześliczne...i raczej zadbane. Jednak wiadomo jak to na wsi mieszkają w pomieszczeniu gospodarczym, ale nie można powiedzieć, że dzieje się im krzywda poza tym, że są one trochę zapchlone i zarobaczone.

Z rozmowy z ich opiekunką wynikało, że jest jej bardzo trudno wykarmic 8 małych kotków i 3-4 inne dorosłe koty (w tym 3 kotki, które nie są wysterylizowane).

W jej imieniu prosiłabym o pomoc w znalezieniu domów dla tych kotków, bo są naprawdę prześliczne, zdrowe. Niektóre z nich mają przepiękne umaszczenie - są białe w beżowe i jasnobrązowe prązki. Było mi bardzo ciężko zdecydować się na jednego z nich.

Kotek którego przygarnęłam bardzo szybko nauczył się korzystać z kuwety, po odrobaczeniu i odpchleniu stanowi okaz zdrowia:)

Ponadto właścicielka potzrbowałaby pomocy w zoorganizowaniu sterylizacji 3 kotek? Jest to dla niej dosc duży koszt.

Pzdrawiam

hexaa

Od: Czw sie 30, 2007 8:43

Post » Czw paź 18, 2007 23:50

Podnoszę !!!!!!!!!!!!!

jola_pik

Od: Sob kwi 16, 2005 23:20

Post » Pt paź 19, 2007 1:40

Faktycznie, koszt sterylki trzech kotek jest duży..
Załóż wątek pomocowy, może ktoś będzie w w stanie dołożyć się. Jest bazarek, można wystawić rzeczy na sprzedaż na rzecz kociaków. Napewno ta pani znajdzie pomoc.
Maluszki są śliczne, ale w tym roku kociaków jest całe mnóstwo, niestety :(
Zmień temat wątku na- pomoc w sterylkach-, będzie łatwiej kogoś zainteresować.

Zdjęcia kociaków, najlepiej pojedyńcze, byłyby najlepsze.
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24