(czyli oko nie straszne

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
*anika* pisze:Kasia_S, co u maluchów?ktoś był?
![]()
Kasia_S pisze:*anika* pisze:Kasia_S, co u maluchów?ktoś był?
![]()
u maluchów w porządku. oswajają się.
jeszcze gości nie mieli. może w sobotę się uda.
Kasia_S pisze:ale myślę teraz tylko o Julku, z którym właśnie z lecznicy wróciłam. nie jest dobrze...krew pobrana, zobaczymy jak jutro wyniki wyjdą
![]()
właśnie zwymiotował to co zjadł przed chwilą
*anika* pisze:a co mu się stało?
xandra pisze:z tego co wiem to Ania jedzie na weekend do Lublina, ale dopytajcie lepiej
*anika* pisze:-> ale zostały jeszcze te dwie kocice (czarna?) z jakiegoś śmietnika czy coś...
NIE MAM telefonu do tej kobiety.jak ktoś ma, to niech dzwoni się umawiać... może być chyba sobota rano (?) o ile seniorita ma czas... albo ktoś inny z samochodem...
-> sprzęt jest w lecznicy. o ile jopop nie będzie potrzebować, to myślę że możemy pożyczyć
-> jeszcze Kocia Chatka zostaje... a tam PEŁNO kotów jest... tylko że one ciągle przekarmione... mam nadzieję, że uda się dogadać z tamtymi karmicielkami...
co do łapanie Rudej D. i Baletnicy, to...![]()
przyszło mi tak do głowy, że można "zwołać" wszystkie koty wycięte i trafić na moment, kiedy Ruda D. będzie w piwnicy,
co do Baletnicy -> nie mam pojęcia![]()
skoro ona nie podchodzi do klatki...
ale na ręce p.Joasi da się wziąć...
a nie próbowałyśmy może czegoś takiego:
stawiamy otwarty transporter i tłumaczymy p. Joasi jak ma go skutecznie zamknąć
uciekamy. p.Joasia bierze Baletnicę na ręce, podchodzi do transportera, próbuję ją tam SAMA zapakować...
bez pomocy obcych kocicy ludzi (!)
może tak by się udało?![]()
hm... kto ma czas i kiedy? i co robimy?i co ze sprzętem?
Kasia_S pisze:*anika* pisze:a co mu się stało?
jeszcze nie wiemy, coś mi się nie podobał. od kilku dni. okazało się że ma gorączkę. i schudł, i ma dosyć bolesny brzuch. on taki niedotykalski jest, ale teraz jest jakoś inaczej...może jutro będzie coś wiadomo... na razie dostał kroplówkę, antybiotyk o szerokim spektrum działania, coś przeciw bólowego i gorączkowego...
*anika* pisze:6. jakie rano?![]()
![]()
bo jeśli chodzi o "koty śmietnikowe" to i owszem, trzeba rano![]()
a o której, to zależy od pory karmienia
Kasia_S pisze:z Małą lepiej, wczoraj tylko antybiotyk, dziś powtórka. humor dopisuje, apetyt również. nawet qpal był![]()
Mała pomimo welfronu bryka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, misiulka, muza_51, puszatek i 325 gości