Ikotipies pisze:Wczoraj była u nas Iwcia, robiła Tygryskowi sesję zdjęciową. Tygrys niespecjalnie był tym zachwycony, w przeciwieństwie do psa, który dla odmiany uwielbia pozować![]()
Iwciu, może jakąś foteczkę na wątek, bo już nikt tu nie zagląda? Niech cioteczki zobaczą, jaki Tygrys przystojny
Ikotipies pisze:A to dziękujemy bardzo![]()
Wiem, że nie umiem ciekawie poprowadzić wątku, że się tak pokajam samokrytycznieZe szkodą dla Tygrysa, niestety. Gdyby to on umiał pisać...
Ikotipies pisze:Wczoraj była u nas Iwcia, robiła Tygryskowi sesję zdjęciową. Tygrys niespecjalnie był tym zachwycony, w przeciwieństwie do psa, który dla odmiany uwielbia pozować![]()
Iwciu, może jakąś foteczkę na wątek, bo już nikt tu nie zagląda? Niech cioteczki zobaczą, jaki Tygrys przystojny
Ikotipies pisze:Tygrys znalazł sobie nową zabawę - topienie myszy (pluszowych) w miskach z wodą. Niby OK, tylko że te myszy tandetne chyba, bo farbę puszczająBałam się, że mi się zwierzaki potrują albo uczulą, ale skoro do dzisiaj nic im nie jest, to pewnie była to plakatówka...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości