cassidy pisze:kalair: jak tam sioo ?
Ok. Już dobrze-tak myślę.. Teraz sioo częściej, i w mniejszych ilościach, ale to lepiej, niż raz na dobę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
cassidy pisze:kalair: jak tam sioo ?
Dorota pisze:
kalair pisze:Hallo halo! Tu jestem! Nikt do nas nie zagląda?. A my taki dziś mamy dobry humorek! I nasza Duża też, bo zabrała nam w nocy taki fajny kwietnik, na którym tak super ostrzyło sie bardzo głośno pazurki! No i nie mogłam się jej dobudzić, czego efektem było śniadanko dopiero o ósmej!!
Ale już my coś dziś znajdziemy! Spokojna głowa...Bo na lizanie po twarzy to ona nie wstanie, za delikatne, czy co
Teraz Duża czyta sobie Detektywa (czasem ją najdzie ochota taka dziwna..), a my tu możemy troszkę poklikać
Ocho! Zauważyła! Spadamy!
bubor pisze:kalair pisze:Hallo halo! Tu jestem! Nikt do nas nie zagląda?. A my taki dziś mamy dobry humorek! I nasza Duża też, bo zabrała nam w nocy taki fajny kwietnik, na którym tak super ostrzyło sie bardzo głośno pazurki! No i nie mogłam się jej dobudzić, czego efektem było śniadanko dopiero o ósmej!!
Ale już my coś dziś znajdziemy! Spokojna głowa...Bo na lizanie po twarzy to ona nie wstanie, za delikatne, czy co
Teraz Duża czyta sobie Detektywa (czasem ją najdzie ochota taka dziwna..), a my tu możemy troszkę poklikać
Ocho! Zauważyła! Spadamy!
Jakto nikt nie zagląda ? , ja z moim Dużym zaglądamy do was codziennie ale ostatnio wcale was widać nie było![]()
Fajnie wyglądasz Irisko , duży mi mówił że jesteś troszke chora ale ja trzymam swój ogonek żebyś wróciła do zdrowia![]()
Pozdrów koleżankę Laffinke .
Kropcia
Dorota pisze:Dziewczyny, nie bojcie zaby.
KOS/KOT czuwa![]()
Mru
kalair pisze:Dorota pisze:Z tymi dziewczynami to zawsze tak![]()
OK. Dbajmy o siebie nawzajem.
Mru rycerski
Ojej! Mru!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości