Brzusie - jednak zbieramy kandydatury. Do piątku!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 17, 2007 17:12

Brzusie kochane, nie mam kiedy zrobić podsumowania pieniążków październikowych :(
Jestem kompletnie zakręcona - za tydzień, we czwartek się bronię i po prostu w tej chwili jestem całkowicie pochłonięta przygotowywaniem prezentacji. Do wczoraj jeszcze wykańczałam autoreferat, ale ten, na szczęście, został już rozdany członkom szacownej komisji, przed którą się bronię. W piątek powinnam mieć więcej luzu, to będę mogła spokojnie wejść na konto, pospisywać co, kiedy i od kogo weszło, i uzupełnić listę na pierwszej stronie wątku, a także podsumować pieniądze, które zebraliśmy już na październik.
Tak jestem pochłonięta kończeniem doktoratu, że nawet jeszcze sama nie wpłaciłam...
Bardzo Was proszę o wyrozumiałość i o trzymanie kciuków za tydzień we czwartek :wink:

A głos oddaję na Koci Świat :D
Obrazek

galla

Od: Wto wrz 20, 2005 13:39

Post » Śro paź 17, 2007 17:16

To ja już trzymam kciuki za obronę :D :ok:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Śro paź 17, 2007 17:20

galla pisze:Brzusie kochane, nie mam kiedy zrobić podsumowania pieniążków październikowych :(
Jestem kompletnie zakręcona - za tydzień, we czwartek się bronię i po prostu w tej chwili jestem całkowicie pochłonięta przygotowywaniem prezentacji. Do wczoraj jeszcze wykańczałam autoreferat, ale ten, na szczęście, został już rozdany członkom szacownej komisji, przed którą się bronię. W piątek powinnam mieć więcej luzu, to będę mogła spokojnie wejść na konto, pospisywać co, kiedy i od kogo weszło, i uzupełnić listę na pierwszej stronie wątku, a także podsumować pieniądze, które zebraliśmy już na październik.
Tak jestem pochłonięta kończeniem doktoratu, że nawet jeszcze sama nie wpłaciłam...
Bardzo Was proszę o wyrozumiałość i o trzymanie kciuków za tydzień we czwartek :wink:
Powodzenia

A głos oddaję na Koci Świat :D

Zmysł

Od: Czw lip 19, 2007 12:46

Post » Pt paź 19, 2007 15:21

Kochani, na październik zebraliśmy już 314,50 zł !!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A wpłaty jeszcze się nie zakończyły, więc pewnie pieniążków będzie więcej, czyli pomoc od nas będzie większa :D
Przy okazji i ja wpłaciłam na październik. Po czym okazało się, że na październik to ja już wpłacałam na początku października :lol: Coś mi się pomerdało. Dzięki temu najwcześniej mam wpłacone pieniądze na listopad 8)

I przy okazji - głupia sprawa :oops:
Przy wpisywaniu składek do arkusza okazało się, że nie wpisałam Diaforze składki za wrzesień, chociaż wpisałam ją w liście w wątku :oops: I pieniążki do Korabiewic poszły bez jej wkładu :oops:
Już to naprawiłam i posłałam do Korabiewic samą składkę Diafory. No i wpisałam tę składkę do arkusika. Oznacza to, że kwota zebrana przez nas we wrześniu jest wyższa i wynosi 277, 50 zł.
Bardzo, bardzo przepraszam! :oops: :oops: :oops:
Obrazek

galla

Post » Pt paź 19, 2007 15:42

Brzusie są coraz bardziej hojne :D to cieszy :ok:

Mam nadzieję, że żadne brzusio nie zapomniało o zagłosowaniu w KrakVecie na głodne brzuszki z Kociego Świata, ale tak na wszelki wypadek podaje link do wętku z intrukcją głosowania :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=66 ... sc&start=0
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Pt paź 19, 2007 16:02

Ja zagłosowałam na samym początku głosowania. Patrzyłam teraz - Koci Świat trochę przegrywa :( Mam nadzieję, że forumowicze sie zmobilizują i pomogą :ok:
Obrazek

galla

Post » Pt paź 19, 2007 16:12

Mam nadzieję. Można pobrać banerki(patrz mój podpis).

Zmysł

Od: Czw lip 19, 2007 12:46

Post » Pt paź 19, 2007 16:31

Zmysł pisze:Mam nadzieję. Można pobrać banerki(patrz mój podpis).

Do banerka warto dodać link do stosownego wątku :D , oto kod:

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/1smg][img]http://img206.imageshack.us/img206/7434/optm1tp5.gif[/img][/url]
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Pt paź 19, 2007 18:59

:oops: :oops: :oops: Galla - nie ma mnie na liście Brzusiów, czy to oznacza, że moja składka nie wpłynęła na konto :? Proszę o informację, bo u mnie wszystko jest ok. Jeżeli przelew nie doszedł zacznę robić śledztwo, co z Brzusiową kasą :?

Aleksandra59

Post » Pt paź 19, 2007 22:33

Aleksandra59 pisze::oops: :oops: :oops: Galla - nie ma mnie na liście Brzusiów, czy to oznacza, że moja składka nie wpłynęła na konto :? Proszę o informację, bo u mnie wszystko jest ok. Jeżeli przelew nie doszedł zacznę robić śledztwo, co z Brzusiową kasą :?

O matko, Aleksandro, przepraszam, weszły :oops: Pisałam już, że jestem nieprzytomna? Teraz macie tego dowody... Składkę Diafory wpisałam na listę, a nie wpisałam do arkusika liczącego, Twoją składkę, Aleksandro, wpisałam do arkusika, ale nie wpisałam na listę... Sama wpłaciłam 2 razy na październik... Coraz lepiej ze mną, coraz lepiej :roll:
Jak mi się przewali to doktoratowe piekło, to będę musiała przejrzeć jeszcze raz ostatnie wpłaty i sprawdzić, czy wszystko powpisywałam i na listę i do arkusza...
A może tymczasem przejrzyjcie kochani listę na pierwszej stronie i sprawdźcie, czy są prawidłowo wpisane ostatnie składki - tak na wszelki wypadek... Wydaje mi się, że większość jest wpisana prawidłowo, ale strzeżonego...
Obrazek

galla

Post » Pt paź 19, 2007 22:55

Galla - ja myślałam, że do przyszłego czwartku to Ty na doktoracie sie będziesz koncentrowała :wink: Ale jak sie odezwałaś i mnie na liście nie było to tak trochę głupio mi się zrobiło :oops: - obiecała i nie zrobiła - sorry.
Ja oczywiście przez cały czas kciuki trzymam - tak jak obiecałam :ok:

Aleksandra59

Post » Pt paź 19, 2007 23:23

Się koncentruję i dlatego takie wpadki zaliczam :oops: :oops: :oops:
Ale już uzupełniłam listę. Arkusik liczący wypełniony był prawidłowo, tuż po tym, jak weszły pieniążki od Ciebie. Czemu ja tego na listę nie wpisałam - pojęcia nie mam :roll: Możliwe, że wpisywałam to między rozmowami z promotorem i czasu wystarczyło tylko na arkusik (a u Diafory na listę, tak dla równowagi), a potem wracałam z rozmowy z tysiącem przykazań od promotora i zapominałam, że nie wpisałam danych we wszystkie miejsca, w które je wpisać powinnam... Albo byłam przekonana, że skoro wpisywałam do arkusika (albo na listę) to wpisałam i na listę (tudzież do arkusika, zależnie od osoby :wink: ).
Tak czy inaczej, nieco nabałaganiłam, na szczęście w małym zakresie (taką mam nadzieję przynajmniej :roll: )...

A na forum zaglądam niezależnie od zbliżającej się obrony, tylko z racji nawału zajęć - znacznie rzadziej i głównie wieczorami. A odrywać się od wyników mej pracy czasem muszę, bo bym zwariowała :wink:

I bardzo przepraszam z te wpadki :oops: :oops: :oops:
Obrazek

galla

Post » Czw paź 25, 2007 21:22

GALLA - jak tam po obronie :?: :?: Z niecierpliwością czekam na wieści jak poszło, że dobrze to nie mam żadnych wątpliwości :D , ale jak było :?:

Aleksandra59

Post » Czw paź 25, 2007 21:40

HA!
Call me doctor 8)
(no prawie, bo jeszcze Rada Naukowa Wydziału musi zaakceptować wnioski Komisji przed którą się broniłam i przyznać mi tytuł, ale ponieważ decyzja została podjęta jednomyślnie, to będzie to tylko formalność :D )
Na początku prezentacji byłam mocno zdenerwowana, ale po trzecim slajdzie się uspokoiłam i zaprezentowałam się spokojnie i profesjonalnie, jak to Komisja stwierdziła na części zamkniętej posiedzenia, na której nie byłam, ale od czegóż ma się wtyki w komisji skrutacyjnej :wink: No i rączka mi nieco na początku latała, co łatwo można było zaobserwować patrząc na światełko ze wskaźnika laserowego, który latał po całym ekranie, zamiast wskazywać rzeczy, które wskazać chciałam :lol: Na szczęście to też minęło 8)
Na razie to jeszcze do mnie nie do końca dociera, ale dotrze zapewne dość szybko, jak nie będę musiała wieczorami ślęczeć nad wykresami :lol:
Komisja zadawała konkretne pytania, nie wydziwiali, a profesor, którego bałam się najbardziej (bo się wszystkich czepia, a w moim przypadku nie chciał się nawet zgodzić na otwarcie przewodu) siedział cichy i bezwonny :lol:
Ot i tak :D

W co do Brzusiów, to myślę, że spokojnie można ogłosić, tak półoficjalnie, że pieniążki październikowe pójdą do Kociego Świata, bo głosujemy, jak widzę, jednomyślnie :D
Tylko nie wiem, czy ktoś jeszcze będzie wpłacał jakąś składkę w październiku i czy w związku z tym czekamy jeszcze z wysłaniem pieniążków.
Obrazek

galla

Post » Czw paź 25, 2007 21:53

Witaj doktorze, doktórko, doktorzyco .... (Pani Adiunkt 8) )
Moje gratulacje :dance: :dance2: :balony: :balony: :torte: :flowerkitty:
No to kiedy habilitacja koleżanko :roll: Trzeba za ciosem iść :wink: Nie należy odzwyczajać się od wykresów, tylko jak burza iść i za moment na miau profesora mieć będziemy, czego z całego serca życzę :D

Aleksandra59

[poprzednia][następna]