ajmk pisze:W wątku kici nikt mi nic mądrego nie doradził odnoście jej dolegliwości. Mała ma pchły, na pewno robale i wiele wiele więcej dolegliwości. Jakoś nie chcę zdawać się tylko na weta. Wolę iść do niego z pełnym "rozkładem jazdy". Jaskie badania na początek? Radźcie! Tutaj lub w jej wątku (lepiej).
No i....
jak będzie z ta kasą?

nie potrafię Ci doradzić nic co do zabiegów weterynaryjnych, ponieważ ja się zawsze zdaję na lekarza. Nie znam dokładnie działań wszystkich podawanych środków, więc nawet nie próbuję czegokolwiek kontrolować. Nie miej mi za złe. Na chłopski rozum odrobaczenie i odpchlenie należy zrobić natychmiast, ale ile razy i z jaką częstotliwością, nie wiem.
Myślę jednak, że mimo bardzo dużego doświadczenia forumowiczów, to wet obejrzy i zbada kicię i to on będzie mógł podjąć decyzję, co dalej.
Natomiast kasę Trinity będzie mogła przekazać, gdy wszystkie Czarownice wypowiedzą się na ten temat. Dlatego wyżej poprosiłam ją, żeby sprawdziła, ile jeszcze osób nie zajęło stanowiska. Możemy ustalić termin graniczny, powiedzmy jutro do końca dnia.