A takie? Czy nie bardzo?
http://allegro.pl/item252075690_klatka_ ... erta_.html
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dziunia_40 pisze:Rudy się trzyma choć znów ma biegunkę. Skubnął odrobinę gotowanego kurczaka. Ciężko mi teraz znaleźć wolną chwilę by usiąść przed kompem więc moje "relacje" będą szczątkowe - sorki.
mar9 pisze:Dziewczyny, u mnie została jedna klatka, można ją odebrać, tylko trochę daleko do mnie...
Dziunia_40 pisze:Rudy się trzyma choć znów ma biegunkę. Skubnął odrobinę gotowanego kurczaka. Ciężko mi teraz znaleźć wolną chwilę by usiąść przed kompem więc moje "relacje" będą szczątkowe - sorki.
Mała1 pisze:mar9 pisze:Dziewczyny, u mnie została jedna klatka, można ją odebrać, tylko trochę daleko do mnie...
my o niej bardzo dobrze pamietamyi napewno bedziesz kiedys miec nalot
mar9 pisze:Mała1 pisze:mar9 pisze:Dziewczyny, u mnie została jedna klatka, można ją odebrać, tylko trochę daleko do mnie...
my o niej bardzo dobrze pamietamyi napewno bedziesz kiedys miec nalot
![]()
![]()
![]()
![]()
PS I ja i moje futerka zapraszamy ciocie
CoToMa pisze:Moim zdaniem klatka musi mieć metr długości. Kot przecież musi mieć jakiś minimalny komfort przebywania w niej. Wysoka aż tak bardzo ja te psie być nie musi.
Weźcie tez pod uwagę fakt, że drzwiczki, które będą dostępne, muszą być na tyle duże, żeby można było przez nie wyjąć kuwetę...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 118 gości