Bungo i Lusia - koniec części pierwszej, można zamknąć wątek

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie paź 14, 2007 22:49

Femka pisze:
Bungo pisze:A potem się dziwisz, że Cię Ziobro ściga :twisted:

zamkną nas obie :D
ale bedą jajca :D :D :D :D :D byle z foootrami

Ja idę siedzieć bez foooter! Wreszcie soboe odpocznę :twisted: No i spotkania z bezdomniakami by nam nie groziły :roll:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Nie paź 14, 2007 23:07

No dobra - a ja idę leżeć. W łóżku. Dobranoc.

YBenni

Od: Nie maja 20, 2007 22:04

Post » Nie paź 14, 2007 23:10

Bungo pisze:
Femka pisze:
Bungo pisze:A potem się dziwisz, że Cię Ziobro ściga :twisted:

zamkną nas obie :D
ale bedą jajca :D :D :D :D :D byle z foootrami

Ja idę siedzieć bez foooter! Wreszcie soboe odpocznę :twisted: No i spotkania z bezdomniakami by nam nie groziły :roll:

ja się bez footer zamknąć nie dam :evil:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon paź 15, 2007 12:03

Bungo Kochana ale ci sie przygoda trafiła z ta koteczką

ja też bardzo bym chciala zobaczyc Twoje Futerka plisss.
Jestem strasznie zachłanna na Kocie widoki :D
Pozdrawiam serdecznie wszystkich :D

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Pon paź 15, 2007 13:37

a ja tam po cichutku liczę na to, że ta chudzina jeszcze do Ciebie zajrzy, Bungo i da się ukraść na sterylkę :wink:

Joasia
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pon paź 15, 2007 19:11

Byłam dziś pod domem, gdzie dobijała się kicia. Nie widziałam jej, ale za to w słoneczku wylegiwało się piękne szylkretowe cudo z obróżką. Na zagłodzone nie wyglądało. Więc tak się zastanawiam - jak to możliwe, żeby w jednym domu jedno footro było zadbane, a drugie - zagłodzone?
Wczoraj kicia wróciła do domu (?) napchana jedzeniem po czubki uszu, więc raczej nie o jedzenie się tłukła po szybie. Nie rozglądała się po ogrodzie, więc kociaków też raczej pod krzakiem nie chowa. Jednocześnie sąsiedzi i TŻ mówili mi, że widywali to burechude koło śmietnika. A szylkretowe - siedzi na miejscu i nażarte. Więc wychodzi mi, że albo szkieletka jest dochodząca (ale gdzie w takim razie ma małe?), albo już taka mikra z urody, albo przygarnięto taką włóczącą się sierotę, więc się włóczy, a że karmi, to i ciała nie nabiera.
No cóż, zamierzam ją nadal śledzić, choć zdecydowanie przeszkadza mi wredna kocica z parteru, która nie dość, że inne przegania, to jeszcze bezdomniakom wyżera z misek :evil: Inna sprawa, że jej ludzie za bardzo się nią nie przejmują, więc jej łba za wyżeranie nie ukręcę.
A co do fotek: dziś nabyłam baterie, porobiłam fotki, po czym okazało się, że syn posiał gdzieś kabelek :evil:

Bungo

Post » Pon paź 15, 2007 21:09

Może to taka uroda - moja przed sterylką była drobniutka, chudziutka , dorosla ważyła około 2,40kg. Jadla ile chciała a ciałka nie przybywało. Za to po sterylce - ech - teraz to najgrubszy kotek z mojego stada, ale waży dalej raczej mało - 3 kg.

YBenni

Od: Nie maja 20, 2007 22:04

Post » Pon paź 15, 2007 21:36

Bungo pisze:Ja idę siedzieć bez foooter! Wreszcie soboe odpocznę :twisted: No i spotkania z bezdomniakami by nam nie groziły :roll:

Coś mi się kiedyś "obiło o uszy ", ze w jakimś więzieniu koty są dokarmiane przez więźniów. Zaraz, ale Ty Bungo, przecież nie siedzisz? :twisted:

Świetny wątek, będę wpadać, mogę? :D
Obrazek

theta

Od: Nie cze 10, 2007 13:49

Post » Pon paź 15, 2007 21:43

theta pisze:
Bungo pisze:Ja idę siedzieć bez foooter! Wreszcie soboe odpocznę :twisted: No i spotkania z bezdomniakami by nam nie groziły :roll:

Coś mi się kiedyś "obiło o uszy ", ze w jakimś więzieniu koty są dokarmiane przez więźniów. Zaraz, ale Ty Bungo, przecież nie siedzisz? :twisted:

to tylko kwestia czasu :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Pon paź 15, 2007 22:18

theta pisze:

Skorumpuję wymiar sprawidliwości, żeby dali mnie do pierdla, gdzie są tylko szczury.

Theta, wpadaj jak najczęściej. :D Moje koty dziękują za uznanie :oops:

Bungo

Post » Wto paź 16, 2007 19:13

Bungo pisze:
theta pisze:

Skorumpuję wymiar sprawidliwości, żeby dali mnie do pierdla, gdzie są tylko szczury.

Theta, wpadaj jak najczęściej. :D Moje koty dziękują za uznanie :oops:

wybieraj: szczury albo ja :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Wto paź 16, 2007 19:19

SZCZUR :mrgreen:

Bungo

Post » Wto paź 16, 2007 20:13

Bungo pisze:SZCZUR :mrgreen:

:evil: :crying:
Obrazek

Femka

Post » Śro paź 17, 2007 16:06

Femka pisze:

Beksa :!:
A najlepiej bez szczurów i bez kotów. Ewentualnie może być jakaś Femka :twisted:

Ale dlaczego każdy wątek, w który wchodzi ww. ewentualnie go zakłada po jakims czasie zostaje strollowany :?: 8O

Bungo

Post » Śro paź 17, 2007 16:15

Bungo pisze:
Femka pisze:

Beksa :!:
A najlepiej bez szczurów i bez kotów. Ewentualnie może być jakaś Femka :twisted:

Ale dlaczego każdy wątek, w który wchodzi ww. ewentualnie go zakłada po jakims czasie zostaje strollowany :?: 8O

:lol:

Oj, narazasz sie :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

[poprzednia][następna]