Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Georg-inia pisze:proszę bardzo - zdjęcia księcia udzielnego w jego apartamencie
Anatol ma łóżeczku z kartonów swój kocyk, ale ponieważ uznałam, że mimo grzejnika na pewno jest mu zimnodostał jeszcze mój najlepszy sweterek. Cienki jest niby, ale z czegoś dziwnego, co rzeczywiście trzyma ciepło... i tak sobie Toluś leży i tyje
Georg-inia pisze:dziewczyny, Tolek jest chucherkowczoraj miałam okazję wziąć na ręce najpierw Niuniolka, a zaraz potem Tolusia - nie ma porównania. Po 8 kg Niuńku to Anatol jest piórko
![]()
Malati pisze:
oo rany a czy to na pewno kot domowy???![]()
![]()
Może Niuniek to już jakiś tygrys miniaturowy!! O rany! Albo zawodnik kociego sumo! Ja się nie dziwię Tolusiowi, że tak płacze pewnie zobaczył Niuńka i wpadł w kompleksy biedny ee ten no kotek mikrusek!
Georg-inia pisze:Malati pisze:
![]()
Może Niuniek to już jakiś tygrys miniaturowy!! O rany! Albo zawodnik kociego sumo! Ja się nie dziwię Tolusiowi, że tak płacze pewnie zobaczył Niuńka i wpadł w kompleksy biedny ee ten no kotek mikrusek!
szczerze mówiąc to sumo-kot jest chyba najbliższy prawdy
Magija pisze:Georg-inia pisze:Malati pisze:
![]()
szczerze mówiąc to sumo-kot jest chyba najbliższy prawdy
8 kilowego sumo-kota posiadamy również w skromnej kocio-osobie Cyryla. Inga, moze małe kocie zawody dla rozgrzewki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura, puszatek i 59 gości