Kotka i jej trzy maluchy z Suwałk, są w DT i szukają domków!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob paź 13, 2007 20:49

waży 15 dkg. :cry: przewraca sie o własne łapki ...ale chce się troszke bawic...moim palcem..
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob paź 13, 2007 20:58

Mój Przecinek był taką niedoróbką :) Jak go dzieciaki pod okno z dziewiątką innych kociąt przyniosły to on jeden pić z miseczki nie mógł się nauczyć. Inne rosły a on nie i został taki mniejszy niż inne koty choć mój wówczas jeszcze narzeczony(dziś mąż) wziął go do siebie razem z inną maleńką koteczką i chuchał i dmuchał. Klucha podrosła i poszła do ludzi, a on taki niedorobiony został, a jak jeszcze dostał alergii na obróżkę przeciwpchłową i zeszła mu skóra od karku do połowy grzbietu tow ogóle wyglądał jak sto pokrak, zwłaszcza pomalowany gencjaną... Dziś jest niedużym kocurkiem o niesamowicie długich tylnych nogach, nieproporcjonalnie dużym nochalu i wyłupiastych oczach, który mimo kastracji wodzi rej wśród kotów w okolicy... W czasach kiedy jeszcze mieszkaliśmy u teściów był kotem domowym wychodzącym więc lubił wieczorami mizianki i przytulanki-zasypiał rozwalony na mnie w najkomiczniejszych pozach. Teraz mieszka w budce w ogródku i nie ma go kto dopieszczać więc przerzucił się na królowanie na wiosce...

Ewutek

Od: Wto wrz 04, 2007 17:48

Post » Sob paź 13, 2007 21:28

dorcia44 pisze:waży 15 dkg. :cry: przewraca sie o własne łapki ...ale chce się troszke bawic...moim palcem..

Jejku takie mikro:(
No to na tym zimnie by nic z niego nie było:(
dorcia44, wejdź na wątek na dogo.Jakaś cioteczka ma domek dla Jednego:)

Edi100

Od: Pon lis 07, 2005 16:20

Post » Sob paź 13, 2007 21:34

Martwi mnie ten co został sam:( A jak On też takie mikro?:(

Edi100

Od: Pon lis 07, 2005 16:20

Post » Wto paź 16, 2007 17:11

Jezeli chodzi o czwartego, rudego koteczka z Suwalk - w koncu udalo nam sie go zlapac...(wzielam go na DT)
Dzis koteczka wydalam do adopcji - bardzo milym ludziom :)
To bedzie kotek ich synka :)
Koteczek zostal nazwany przez chlopczyka: "Milus" a jak dorosnie ma sie nazywac "Kochany Koteczek" :lol:

Na tym zdjeciu - Milus z moim kotem Karmelem, dwie godzinki przed wydaniem...(wygladaja jak tatus i synus ;)

Obrazek

Obrazek
Obrazek

kon trojanski suwalki

Od: Pon sie 20, 2007 20:08

Post » Wto paź 16, 2007 19:53

O jeżu! Jakie sliczności! Mojej Rudyardzie przydał(a)by się towarzysz do zabawy, ale mąż twardo zabrania sprowadzenia nowego kotka do domu. Szkoda bo na forum tyle śliczności w potrzebie. Rudyarda też chyba wie czemu jest samotna bo regularnie dwa razy na dzień osikuje mężowi kołdrę(tylko jemu i zawsze w tym samym miejscu) choć poza tym jest bardzo dobrze wychowaną damą :lol:

Ewutek

Od: Wto wrz 04, 2007 17:48

Post » Wto paź 16, 2007 20:22

ciesze się ze ma dobry domek,a przedewszystkimże jest bezpieczny :Dprzypomnij tylko że muszą bardzo szybko i najlepiej aniprazolem odrobaczyli malucha...straszne robale maja.. :cry:

Ewutek już kocham twoja dame :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro paź 17, 2007 10:01

Jak minęła nocka?

malagos

Od: Pon wrz 05, 2005 20:54

[poprzednia]