ŁÓDZKIE ZARAZKI- Guzik we własnym domku:)))))))))))))))))))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob paź 13, 2007 11:58

Femka pisze:Niestety, Domek przed chwilą dzwonił :crying: Wyprawka kupiona, po 15.00 wiozę Pętelkę. :crying: W głosie Domku i Domkowej ani cienia wahania, wątpliwości, po prostu zero szans na rezygnację :crying:
Od dzisiaj mam tylko dwa Zarazki.
Na wieczór nabywam piwo i proszę o przytulenia.
Ja się nie nadaję na domek tymczasowy. Za dużo mnie to kosztuje. Jak tylko wydam Guziczka i Lusię, koniec z braniem kotków.

Femciu nie przesadzaj- skusisz się na jakąś bezdomną bidę- wcześniej czy później . :twisted: A pomyśl o plusach - wieści z domku jak to oni kochają, jak rozpieszczają, zdjęcia słodkiego pysia z radością w oczach. Czy warto?
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Sob paź 13, 2007 12:18

montes pisze:
Femka pisze:Niestety, Domek przed chwilą dzwonił :crying: Wyprawka kupiona, po 15.00 wiozę Pętelkę. :crying: W głosie Domku i Domkowej ani cienia wahania, wątpliwości, po prostu zero szans na rezygnację :crying:
Ja się nie nadaję na domek tymczasowy. Za dużo mnie to kosztuje. Jak tylko wydam Guziczka i Lusię, koniec z braniem kotków.

Femciu nie przesadzaj- skusisz się na jakąś bezdomną bidę- wcześniej czy później . :twisted: A pomyśl o plusach - wieści z domku jak to oni kochają, jak rozpieszczają, zdjęcia słodkiego pysia z radością w oczach. Czy warto?

warto, warto :D
ale chyba mam prawo trochę się nad sobą poużalać? :twisted:
tym bardziej, że w domu 4 potfoory z bardzo krótką pamięcią :evil:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob paź 13, 2007 12:38

Ale gdyby...gdyby...przypadkiem trafił się jakiś maleńtas, to będzie miał Mru na imię. Prawda????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A to na wieczór :piwa: będę z Tobą!!

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Sob paź 13, 2007 12:43

zuzia96 pisze:

Ale gdyby...gdyby...przypadkiem trafił się jakiś maleńtas, to będzie miał Mru na imię. Prawda????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zuzia za to pamięć ma bardzo dobrą :D :D :D
każdemu się zdarza palnąć coś bez sensu :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Sob paź 13, 2007 12:59

Femka pisze:Na wieczór nabywam piwo i proszę o przytulenia.

Oczszywiiścccie (mam 4-pak, wspomogę 8) )

Femka pisze:Ja się nie nadaję na domek tymczasowy. Za dużo mnie to kosztuje. Jak tylko wydam Guziczka i Lusię, koniec z braniem kotków.

Nie uwierzę!!!!

A tak w ogóle to Femciu jesteś :aniolek: . I już!
Marcelibu

Post » Sob paź 13, 2007 13:56

Femka pisze:
zuzia96 pisze:

zuzia za to pamięć ma bardzo dobrą :D :D :D
każdemu się zdarza palnąć coś bez sensu :twisted:

Dlaczego bez sensu?? W tym jest wielki sens!!! :lol: :lol:

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Sob paź 13, 2007 15:09

Pętelka już w swoim Domku. Iwcia miała rację: kotka będzie tam szczęśliwa i kochana. Na powitanie, oprócz Dużych, których już zdążyłam poznać, wyszła również starsza pani, babcia, której twarz rozjaśniła się w szerokim usmiechu na widok Pętelki.
Życzyłam malutkiej szczęścia, pobeczałam się i w związku z tym szybko sobie poszłam. Zresztą widać było, że opiekunowie Pętelki nie mogli się doczekać, kiedy zostaną z nią sami :D I wcale im się nie dziwię.
Obrazek

Femka

Post » Sob paź 13, 2007 15:53

Bardzo się cieszę, że Pętelka ma domek. Brawo Dziewczyny!!! :1luvu:
Marcelibu

Post » Sob paź 13, 2007 17:49

Domek dzwonił jakieś 2 godziny temu: Pętelka zmęczona zwiedzaniem swojego królestwa poszła spać... do łóżka :D
Obrazek

Femka

Post » Sob paź 13, 2007 17:57

To i ja dołożę się do gratulacji!
Za domek :piwa: herbatką bo nie lubię pić do lustra :wink:

Ikotipies

Od: Wto maja 30, 2006 20:22

Post » Sob paź 13, 2007 18:05

Ikotipies pisze:To i ja dołożę się do gratulacji!

przyjeżdżaj do mnie, będziemy pić do siebie :D
Obrazek

Femka

Post » Sob paź 13, 2007 19:17

Pętelka zwariowała :)

Zabawa chyba ze cztery godziny z nią trwała :D

Była w łóżku, na krzesłach, prawie na biurko weszła teraz wyleguje się pod kaloryferem. Śpi w objęciach maskotkowego pająka, którego sobie upodobała :)

Mam tylko nadzieję że coś zje... bo na razie ani z kuwety nie korzystała ani nic nie jadła... mam nadzieję że to się zmieni niebawem :)

Mała ślicznie mruuuczy jak się ją głaszcze i mizia :D

Pozdrawiamy Wszystkich :)
ObrazekObrazek
Obrazek

Suselek

Od: Sob paź 13, 2007 19:09

Post » Sob paź 13, 2007 19:37

Femka pisze:
Ikotipies pisze:To i ja dołożę się do gratulacji!

przyjeżdżaj do mnie, będziemy pić do siebie :D

A dzięki, dzięki! Jak Tygrysa wyadoptuję, to kto wie... będę potrzebowała wsparcia :wink:

Ikotipies

Od: Wto maja 30, 2006 20:22

Post » Sob paź 13, 2007 19:50

Suselek pisze:Pętelka zwariowała :)

Zabawa chyba ze cztery godziny z nią trwała :D

Była w łóżku, na krzesłach, prawie na biurko weszła teraz wyleguje się pod kaloryferem. Śpi w objęciach maskotkowego pająka, którego sobie upodobała :)

Mam tylko nadzieję że coś zje... bo na razie ani z kuwety nie korzystała ani nic nie jadła... mam nadzieję że to się zmieni niebawem :)

Mała ślicznie mruuuczy jak się ją głaszcze i mizia :D

Pozdrawiamy Wszystkich :)

Witaj Drogi domku naszego ulubionego zarazka :) Dziękujemy za relacje i czekamy na więcej. Wieczorem pewnie przyjdzie kocia chęć na przekąszenie czegoś :)
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Sob paź 13, 2007 19:54

Jak fajnie, że Domek się zalogował na Forum!!!! :D Witamy! I gratuluję z okazji zakocenia Wspaniałą Pętleką.
Można zapytać, jak Kicia będzie miała na imię w swoim prawdziwym domku?
Marcelibu

[poprzednia][następna]