HOP

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magija pisze:Iskierka
Iskierka ma bardzo ciekawą urodę, "perski" pyszczek i ogromne, okrągłe oczy. Bardzo spokojna koteczka, większość czasu spędza na półce na drzwiach, ma tam swój azyl. Jest smutna, pogłaskana jednak odżywa, przytula główkę do ręki. Niestety nie udało jej się zrobić żadnego zdjęcia, które oddałoby urodę koteczki (pozostałych zresztą też). W domu panuje taki mrok, ze nawet pozapalane światła nic nie dają. Iskierka, pewnie kiedyś miała w oczach iskierki, teraz ma smutek...
Magija pisze:Murzyn
Murzyn to taki kot-miś, ma dużą masę i tyle;) Spokojny, sprawiał wrażenie troszkę pierdołowatego. Złapany do odpchlenia po prostu został odpchlony, bez zbędnego gadania. Jest bardzo duży, choć myślę, że spokojnie na dobrej karmie jeszcze powinien przybrać - jest na prawdę dużym kocurkiem. Murzynek jest wykastrowany, na pierwszy rzut oka trzeba mu zrobić kosmetykę ząbków oraz wziąć się za leczenie oczek (ropieją). Murzyn się z psami wychował, więc jego stosunek do psów jest pozytywny. Nie widziałam go co prawda w objęciach z psem, ale na pewno nie kojarzy psa z zagrożeniem.
Wszystkie koty są niewychodzące.
Etka pisze:a mowiliscie Dorotce ze dwa koty sie lepiej chowajaa koszty utrzymania sa niewiele wieksze- moze by jeszcze jakas kotke Znajdzie dolozyla
Moriaaa pisze:Zaraz Dorotka przyjeżdża po Znajdę. Chłopak już u mnie w domku czeka na nową Pańcię:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 79 gości