ALICJA, MAKSIU, ZUZIA - toczy się życie:):):):):):):):):):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 12, 2007 7:10

zuzia96 pisze:Witamy!
Dziasiaj następna seria zdjęć.

Będzie akcja drapakowa Alusi:
Obrazek

i akcja drapakowa Maksia
Obrazek
Obrazek

Drapak dla Maksia wylicytowałam na bazarku z myślą, że wreszcie skorzysta z niego jak kot.
Ale szanownemu panu bardziej przypadło do gustu opakowanie
ObrazekObrazek

zuzia96 pisze:No i niech mi ktoś powie, że kobitki nie są bardziej robotne???

A na koniec dla Cioteczki Femci Alusia w różowym kubraczku
Obrazek

A teraz niech ktoś poratuje! Dlaczego te zdjęcia tak mi się rozjeżdżają, no i jak powiększa się stronę, żeby te wszystkie informacje znalazły się w jednym poście :?: :!: :?: :!:
Amika, help!!

Zuziu czy o takie zamieszczenie zdjęć Ci chodziło :lol: .
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pt paź 12, 2007 7:40

Jak to robisz? :roll: 8O . Ja nie umiem zacytowac dwóch postów w jednym na przyklad. Nie umiem wstawić kilku zdjęć na raz :oops: .
Marcelibu

Post » Pt paź 12, 2007 7:56

Z tego co widzę Maksio korzysta z drapaka w dość oryginalny sposób :lol:

Bondżiorno fszystkim :wink:

ewa74

Od: Pt paź 06, 2006 10:05

Post » Pt paź 12, 2007 8:30

Marcelibu pisze:Jak to robisz? :roll: 8O . Ja nie umiem zacytowac dwóch postów w jednym na przyklad. Nie umiem wstawić kilku zdjęć na raz :oops: .

Mam dwa sposoby: kopiuję do Worda, albo otwieram miau dwa razy i przenoszę z jednego do drugiego.
Jeśli chcesz jedną wypowiedź podzielić na kilka cytatów musisz za każdym razem dodawać
- na początku cytatu [Xquote="Nick"]
- na końcu cytatu [X/quote]
Oczywiście bez tego X. Teraz musiałam oszukać komputer i go wstawić, bo inaczej wyszedł by mi cytat
Obrazek

Amika6

Post » Pt paź 12, 2007 10:33

zuzia syngalizowała drobne skłonności do lenistwa Maksia, ale żeby aż tak na maksa????? Obrazek
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pt paź 12, 2007 18:15

Amika6 pisze:
Marcelibu pisze:Jak to robisz? :roll: 8O . Ja nie umiem zacytowac dwóch postów w jednym na przyklad. Nie umiem wstawić kilku zdjęć na raz :oops: .

Mam dwa sposoby: kopiuję do Worda, albo otwieram miau dwa razy i przenoszę z jednego do drugiego.
Jeśli chcesz jedną wypowiedź podzielić na kilka cytatów musisz za każdym razem dodawać
- na początku cytatu [Xquote="Nick"]
- na końcu cytatu [X/quote]
Oczywiście bez tego X. Teraz musiałam oszukać komputer i go wstawić, bo inaczej wyszedł by mi cytat

Dzięki!!!! To ja skorzystam z Twojego sposobu :wink: .
To jak jedną wypowiedź podzielić na kilka to już wyczaiłam, jak trzeba przedzielać 8) .
Marcelibu

Post » Pt paź 12, 2007 19:13

Femka pisze:zuzia syngalizowała drobne skłonności do lenistwa Maksia, ale żeby aż tak na maksa????? Obrazek

Te skłonności do lenistwa Maksymiliana nie są takie drobne :lol: :lol: :lol: , co kolejny raz udowodnił przy (a raczej na) drapaku. A może Maks musi wszystko robić na maksa??? To i lenić się też. Ale za to Alusia wykoleguje go z każdej wymyślonej przez Maksia kryjówki. Zerknie tylko :kitty: 8O zdziwi się :roll: :roll: że jak kota nie ma, to kot jest tam i czeka. Wystarczy udać się za potrzebą albo na posiłek i ....Alusia ma już nową kryjówkę. A ta dama nie da się z niej tak szybko wykurzyć. Ma kobitka charakter!!! A Maksio jak to facet...na wszystko ma czas. Takie są te moje kociaste :lol: :lol: :lol:

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Sob paź 13, 2007 15:39

Maksiu ma anielską cierpliwość. Inny kot pogoniłby pannicę i nauczył rozumu :D
Obrazek

Femka

Post » Sob paź 13, 2007 16:00

Też się Maksiowi dziwię, już wcześniej zauważyłam, że jak tylko Maksio wyjdzie ze swojego "schowanka" to Alicja "myk" i już siedzi na jego miejscu. A Maksio ze stoickim spokojem to znosi, siła spokoju.
Marcelibu

Post » Sob paź 13, 2007 16:03

Marcelibu pisze:Też się Maksiowi dziwię, już wcześniej zauważyłam, że jak tylko Maksio wyjdzie ze swojego "schowanka" to Alicja "myk" i już siedzi na jego miejscu. A Maksio ze stoickim spokojem to znosi, siła spokoju.

dżentelmen w każdym calu :D
Obrazek

Femka

Post » Sob paź 20, 2007 18:55

Bo Maksio...to typowy facet...na wszystko ma zawsze czas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Po długiej przerwie witam wszystkich z własnego fotela...z mieszkanka...z ciepełka :smiech3: :smiech3: :smiech3: no oczywiście z Alusią na kolanach, bo jakżeby inaczej.
Pogoniłam informatyka paprocha, zawołałam firmę, zrobili mi internet w domu w ciągu...2 godzin, no i ...nawet kosztowało taniej. Nie jest to szybkość szczyt marzeń, nie wczytuje mi się imageshack do zdjęć, ale wymyśliłam, że jak potrzebuję wkleić zdjęcia, to biorę laptopa do pracy. A tam internet tylko śmiga!!!

zuzia96

Post » Sob paź 20, 2007 19:22

O, jak to dobrze. Zimno już się zrobiło, i trochę tak "nie tego" internet na balkonie. A swoją drogą to ciekawostka instalować internet w takim miejscu :wink: ...
Marcelibu

Post » Sob paź 20, 2007 19:23

Witamy i pozdrawiamy !!! :D
Głaski dla ślicznej Alicji i Maksia dżentelmena :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob paź 20, 2007 19:37

Marcelibu pisze:O, jak to dobrze. Zimno już się zrobiło, i trochę tak "nie tego" internet na balkonie. A swoją drogą to ciekawostka instalować internet w takim miejscu :wink: ...

Chodzi o to, że jest to internet bezprzewodowy. Informatyk paproch założył mi już konto, miał tylko problem z doprowadzeniem internetu do mieszkania. Do tego potrzebne były 2 urządzenia: antena na zewnątrz i accespoint, urządzenie współpracujące z anteną i doprowadzające internet do wewnątrz. I któreś z tych urządzeń mu nie działało. Najgorsze było to, że zwodził mnie 3 miesiące, twierdząc, że umie to zrobić. Ale teraz jestem mądra, nie??? :lol: :lol: :lol: :lol:

zuzia96

Post » Sob paź 20, 2007 19:39

Witamy po przerwie :lol:
I już bez wyrzutów sumienia zasiadamy w cieplutkich fotalach :wink:
Obrazek

Amika6

[poprzednia][następna]