zenia pisze:a show mainecoon?
jakie wyniki?
Znam tylko wynik w 6-10: MCO n - Lancaster Sound Cozy Top*PL, JW
Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
zenia pisze:a show mainecoon?
jakie wyniki?
archie pisze:Atka, jeszcze raz ogromne dzięki za dźwiganie tych wszystkich kilogramów Czarnego Dziecka![]()
Atka pisze:archie pisze:Atka, jeszcze raz ogromne dzięki za dźwiganie tych wszystkich kilogramów Czarnego Dziecka![]()
Nie no, ja nie mogę...
Uprzejmie oznajmiam, że Czarne Dziecko jest lżejsze od Krewetki. Proszę się odczepić od Dziecka, o!
Kocurro pisze:Atka pisze:archie pisze:Atka, jeszcze raz ogromne dzięki za dźwiganie tych wszystkich kilogramów Czarnego Dziecka![]()
Nie no, ja nie mogę...
Uprzejmie oznajmiam, że Czarne Dziecko jest lżejsze od Krewetki. Proszę się odczepić od Dziecka, o!
Krewet jest młodszy nie może być cięższy
anex pisze:Hej:) Na wystawie był chyba tylko jeden kot bengalski (w niedziele)ktory zreszta chyba wygral nagrode Bis w kategorii kociąt (4-ro miesieczny). Czy ma ktos namiary na hodowce/ wlasciciela(byl obcokrajowcem)?
Bylabym bardzo wdzieczna za informacje.
Atka pisze:Kocurro pisze:Atka pisze: Uprzejmie oznajmiam, że Czarne Dziecko jest lżejsze od Krewetki. Proszę się odczepić od Dziecka, o!
To wszystko zależy od apetytu
archie pisze:Atka pisze:Kocurro pisze:Atka pisze: Uprzejmie oznajmiam, że Czarne Dziecko jest lżejsze od Krewetki. Proszę się odczepić od Dziecka, o!
To wszystko zależy od apetytu
Uprzejmie oznajmiam, że według stanu na dzisiejszy poranek Dziecko waży 7,9 kg, a Krewetek 7,1![]()
To nie zależy od apetytu tylko od ufnego zwisu a'la worek kości obszyty futerkiem. Dziecko dźwiga sam swoje kosteczki, a Krewet uznaje, że to inni powinni się o nie troszczyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: s.werka.s.s, SMK1 i 3 gości