Jestem wzruszona! Melduję się!!!!!!!!!!! Hurra!
Femciu-

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Dziewczyny, Bungo ma przygotowane trzy wierszyki i teraz zwiała![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moś pisze:Femka pisze:Dziewczyny, Bungo ma przygotowane trzy wierszyki i teraz zwiała![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moglaby je wstawic i dopiero zwiac, moze bym zrozumiala![]()
bubor pisze:Przygnałem tu prędko przerywając cisze na wieść że podobno Femka wierszem pisze .
Bardzo fajny wierszyk jak i cały wątek który piątej części właśnie ma początek.
Niech w nim chumor tryska , posty szybko rosną by szósta część wątku nadeszła przed wiosną.
Choć sie nie udzielam ( tylko podczytuje ) Femko oraz Bando - szczerze GRATULUJE !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bubor pisze:Przygnałem tu prędko przerywając cisze na wieść że podobno Femka wierszem pisze .
Bardzo fajny wierszyk jak i cały wątek który piątej części właśnie ma początek.
Niech w nim chumor tryska , posty szybko rosną by szósta część wątku nadeszła przed wiosną.
Choć sie nie udzielam ( tylko podczytuje ) Femko oraz Bando - szczerze GRATULUJE !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Femka pisze:Dziewczyny, Bungo ma przygotowane trzy wierszyki i teraz zwiała![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
casica pisze:Boże Femko jak Ty się rozwijasz z tymi wątkami!!! No i właśnie, jak jestem na moim ulubionym zadupiu to strona mi się nie otwiera tylko ładuje, ładuje, a później jeszcze ładuje i nic![]()
Ale teraz jestem w mieścieto sobie mogę poczytać, a nawet się dopisać.
I proszę ilu uzdolnionych poetów na forumA ja znalazłam przy okazji przeprowadzki (w ogóle znalazłam sporo różnych, niekiedy nawet potrzebnych rzeczy, np dyplom ukończenia studiów
) swoje wiersze bardzo młodzieńcze
![]()
No cóż, mogę przysiąc, że uzdolnioną poetką nie byłam, a czytając te moje wypociny już nawet nie będę usiłowała
Bungo pisze:Femka pisze:Dziewczyny, Bungo ma przygotowane trzy wierszyki i teraz zwiała![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie zwiała, tylko ją forum wywaliło![]()
Na pewno chcesz te wierszyki, Femciu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 43 gości