Wystawa SUPER

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Śro paź 10, 2007 13:09

Belinea nie rozumiem weszłaś do Miaukunowa, poprosiłaś, by przyjać Cię do grona użytkowników, a potem lecisz na inne forum i skarżysz :roll: to bardzo nieładnie :?

wiec jak maja problemy to jestem zdania niech poprowadza madrale nastepne wystawy a my wystawcy ich ocenimy

Czy ktoś z Uzytkowników tamtego forum wyraził chec prowadzenia wystawy? Poza tym piszesz oni, przecież sama jesteś "Miaukunowiczem"

jagienka

Od: Pt maja 21, 2004 17:12

Post » Śro paź 10, 2007 14:32

I dalej mnie zapewne zrozumieć nie możesz !!!

Pewnie, że nie. Dla mnie za dużo IXI, a za mało całej białej reszty.

jagienka nie ma co gadać. Jedna osoba, a ników kilka i ten ,,ktoś" to nie wiadomo jakiej płci. Raczej nie jest na Miaukunowie tylko ,,mu-jej" doniesiono i zdaje się, że wiem kto. Dzięki paru skopiowanym postom i przytomnym urzytkownikom rozgryzłem tą szaradę.

womack (made in holland)

Od: Pt wrz 15, 2006 18:54

Post » Śro paź 10, 2007 18:52

womack (made in holland) pisze:
I dalej mnie zapewne zrozumieć nie możesz !!!

Pewnie, że nie. Dla mnie za dużo IXI, a za mało całej białej reszty.

jagienka nie ma co gadać. Jedna osoba, a ników kilka i ten ,,ktoś" to nie wiadomo jakiej płci. Raczej nie jest na Miaukunowie tylko ,,mu-jej" doniesiono i zdaje się, że wiem kto. Dzięki paru skopiowanym postom i przytomnym urzytkownikom rozgryzłem tą szaradę.
Womack a kto Ty jestes???baba czy facet chyba stary wariat????rozgryzles????wielkie....G rozgryzles zeby Ciebie ktos nie rozgryzl lecisz na wszystkich a potem robisz zawsze niewinna minke.....jak zawsze.A na wystawach wielki przyjaciel wszystkich a potem noz w plecy.......boze kim Ty jestes???chyba jakims swirem albo wariatka????i moja sprawa czy jestem na miaukunowie czy tutaj nie mam maineconow i chciec nie chce mam swoje 2 koty i wystarcza mi to i nic Ci do tego!!!!!!a jezeli jestes Taki/ka madry/a to napisz kim jestes i moze porozmawiamy na wystawie i wytlumaczymy sobie.........taki odweazny/a jestes???Kopiuj notuj chyba nalezysz do PIS-u??????? :lol: :!:

Belinea

Od: Pon lip 23, 2007 11:03

Post » Śro paź 10, 2007 19:38

a ja , abyś nie musiał słuchać tych "przytomnych" i wysilać się w rozgryzaniu szard ... poproszę obecną Panią Prezes PFA o przedstawienie mnie .
Nic prostszego !

No to do wystawy womack (made in holland) !

Go!Go!

Od: Czw wrz 08, 2005 17:35

[poprzednia]