Do oddania kolorowe kociaki z okolic Krakowa...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob paź 06, 2007 15:23

A czy nie prościej było wysterylizować kotkę?... Ehh... :cry:
Obrazek

czakirta

Od: Sob sie 05, 2006 0:12

Post » Sob paź 06, 2007 15:42

czakirta pisze:A czy nie prościej było wysterylizować kotkę?... Ehh... :cry:

Teraz to już musztarda po obiedzie, Basia niestety nie zdążyła, Ale kotka będzie sterylizowana, ryśka już tym się zajmuje. A kociaki tak czy owak szukają domu. :(

kavala

Od: Pt lip 27, 2007 21:28

Post » Sob paź 06, 2007 16:06

kavala pisze:
czakirta pisze:A czy nie prościej było wysterylizować kotkę?... Ehh... :cry:

Teraz to już musztarda po obiedzie, Basia niestety nie zdążyła, Ale kotka będzie sterylizowana, ryśka już tym się zajmuje. A kociaki tak czy owak szukają domu. :(

Uff... Kamień z serca ;)
Obrazek

czakirta

Od: Sob sie 05, 2006 0:12

Post » Sob paź 06, 2007 20:39

Niestety kotka miala byc sterylizowana i dziesiec minut przed umuwiona godziną urodziła. Teraz juz musi sie udac! :roll:
...

basiula92

Od: Sob sie 25, 2007 16:49

Post » Nie paź 07, 2007 14:16

Wszystkie już podobno zaklepane, zostały tylko dwa. Proszę ustawiać się w kolejce bo zabraknie! :wink:

kavala

Post » Nie paź 07, 2007 17:07

hehe:P wlasnie wlasnie:D jedna pani nawet pisze ze nie wie na któego sie zdecydowac .Napisalarówneiz ze bardzo trudno wybrac jest kotka ztakich pięknosci:D
...

basiula92

Post » Nie paź 07, 2007 17:52

basiula92 pisze:hehe:P wlasnie wlasnie:D jedna pani nawet pisze ze nie wie na któego sie zdecydowac .Napisalarówneiz ze bardzo trudno wybrac jest kotka ztakich pięknosci:D

To niech weźmie dwa :twisted: :wink:
Basia, nie masz nowych zdjęć?

kavala

Post » Pon paź 08, 2007 13:18

zaproponuje jej togdy przyjedzie.. :wink: niestety:| robilam ale cóz.. znajomy nei przeslal mi zdjec .. a wasciwie nei dzoszly mi na e-mail -widocznie jest zepsuty. POstraam sie aby wyslaal na nowego e-maila chociaz i tak neizle sie wkurzyl...
...

basiula92

Post » Pon paź 08, 2007 17:51

Nowe zdjęcia by się przydały, bo kociaki pewno podrosły.

kavala

Post » Pon paź 08, 2007 22:04

hej hej co słychac u małych kudłaczy ????......ciekawa jestem jak się ma mały rudzielec ...;) może jakieś nowe zdjęcie;)

magda-k

Od: Czw wrz 20, 2007 21:38

Post » Wto paź 09, 2007 8:12

wiem wiem.. No cóz ..narazie to jakos nie udaje mi sie tych zdjec dostarczyc mimo iz sa w cyfrówce kolegi.. Moglabym zrobic zdjecia prze moja komórke .. niestety ona tez sie zepsula i obecnie jestem ebz telefonu... :? Porozmawiam z nim jesczze raz aby wyslal ale na inengo e-maila ;) a kociaki czuja sie swietnie.. tyle tylko ze cchodza pon calym domku:P chcialam zapyatc czy to normalne zachowanie ze kociaki chowaja sie po kontach? w pokoju tak nie bylo ale gdy wyszly do innych pomieszczeń spią w k ątach.. az dziwnie.,.. dopietro jak je wolam wychodza.. czy to normalne zahowanie czy cos ich poprostu przestraszylo?
...

basiula92

Post » Wto paź 09, 2007 15:38

Kotki czują sie wpaniale :wink: Rosna jak na drozdzach; :wink: Zdjecia mialam obiecane lecz neistety zepsul mi sie e -mail i nie doszly. Poroszę aby jeszcze raz przeslala ale nic nie gwarantuje (moze na innym e-mail) ech.. Zrobilabym aparatem komórkowym gdyby nei fakt ze telefon równeiz zepsuty.. :roll: Czasem mam wrazenie ze to wszystko na zlosc.. :roll:
...

basiula92

Post » Nie paź 14, 2007 19:12

hej i jak nasze kociaki?????
co słychać????? jak się chowają????

magda-k

Od: Czw wrz 20, 2007 21:38

Post » Nie paź 14, 2007 19:36

No cóz musze pwoiedziec ze wyksztaltowaly im sie charaktery. U rudego kotka widać zdolnosci przywódcze to wlasnie on ,,panuje" w tym stadzie .. :roll: CZasami mnei to zadziwia ze biale kotki są tak ,,dyskriminowane"(ze tak powiem :wink: ) przez rude badz rudo-biale kociaki.. Bialaski muszedopieszczać niestety :wink: Generalnie wszystkie kociaki są szczesliwe i brykają :wink: Rudasek dosc duzo je w stosunku do inncyh .. ;
Burczy gdy zlapie jakis skrawek materiału i nie pozwala go sobie odebrać no cóz tak jak mówie naprawde przewodnik grupy :wink: Za ro bardzo milutkii słodki :wink: Lubi sie przytulać :wink: i pozwala brac na rece :wink: Msle ze on sie tak wyróznia z grupy.. wlasciwie jego charakter. specyficzne zachowanie wystepuje równiez u białej kotki z rudymi plamkami.. Jest towarzyska ,lubi ludzi jednak strasznie delikatna. Gdy podrapie się ja po brzuszkuodrazu burczy i wskakuje na rączki. NIe bardzo lubi zabawe z innymi kotami i ma swoje humorki,ogolnie spokojny kociak. I ostatni zadziwiajacy kociak(biaasek z lekkimi czarnymi plamkami). Przyznam ze troche sie o neigo martwię .. :roll:
Odchodzi od grupy ,bawi sie gdzieś na uboczu.. powiedzialabym anwet ze w ogole nie bawi sie z ,,rowiesnikami" a moze to oni nie chca sie z nim bawić.. Mi sie strasznie podoba i barrdzo go kocham.. (chyba najbardziej z kociaków :wink: ) Odbija od grupy ale gdy wezmie sie go na rece ejst taki potulny,nawet przy zabawie nie ugryzie i nei pokarze zabków poprostu taka przylepa.. szkoda ze nie zabardzo towarzyska dla innych kotów..
...

basiula92

Post » Nie paź 14, 2007 19:37

No cóz musze pwoiedziec ze wyksztaltowaly im sie charaktery. U rudego kotka widać zdolnosci przywódcze to wlasnie on ,,panuje" w tym stadzie .. :roll: CZasami mnei to zadziwia ze biale kotki są tak ,,dyskriminowane"(ze tak powiem :wink: ) przez rude badz rudo-biale kociaki.. Bialaski muszedopieszczać niestety :wink: Generalnie wszystkie kociaki są szczesliwe i brykają :wink: Rudasek dosc duzo je w stosunku do inncyh .. ;
Burczy gdy zlapie jakis skrawek materiału i nie pozwala go sobie odebrać no cóz tak jak mówie naprawde przewodnik grupy :wink: Za ro bardzo milutkii słodki :wink: Lubi sie przytulać :wink: i pozwala brac na rece :wink: Msle ze on sie tak wyróznia z grupy.. wlasciwie jego charakter. specyficzne zachowanie wystepuje równiez u białej kotki z rudymi plamkami.. Jest towarzyska ,lubi ludzi jednak strasznie delikatna. Gdy podrapie się ja po brzuszkuodrazu burczy i wskakuje na rączki. NIe bardzo lubi zabawe z innymi kotami i ma swoje humorki,ogolnie spokojny kociak. I ostatni zadziwiajacy kociak(biaasek z lekkimi czarnymi plamkami). Przyznam ze troche sie o neigo martwię .. :roll:
Odchodzi od grupy ,bawi sie gdzieś na uboczu.. powiedzialabym anwet ze w ogole nie bawi sie z ,,rowiesnikami" a moze to oni nie chca sie z nim bawić.. Mi sie strasznie podoba i barrdzo go kocham.. (chyba najbardziej z kociaków :wink: ) Odbija od grupy ale gdy wezmie sie go na rece ejst taki potulny,nawet przy zabawie nie ugryzie i nei pokarze zabków poprostu taka przylepa.. szkoda ze nie zabardzo towarzyska wsród kotów..
...

basiula92

[poprzednia][następna]