Moje kotki tymczasowe. Fotki Makumby s. 64

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 06, 2007 17:51

Varulv jesteś niemożliwa :ryk: :ryk: :lol: :lol:

Żadnych szynek nie porywamy, bo mamy dietkę chrupkowo-wodną. 8)

Kwiatki też coś ostatnio nie spadają... Chyba Makumba się poprawił, bo wie, że niedługo wyjeżdża do Nowego Domku, a tam nie można psocić :roll:
Każdej nocy Makumba kradnie kratkę z odpływu wanny i wywleka ją do dużego pokoju :twisted: Rano nigdy nie mogę jej znaleźć więc myję się bez niej i zapycham wanne włosami :lol:

Teraz śpi... w ogóle jakis dzien senny, bo ogony chrapią od 14. Makumba w pieleszach a Nuśka u mnie na krześle.
Obrazek

Karolka

Od: Nie kwi 03, 2005 22:23

Post » Sob paź 06, 2007 18:18

Jak miło usłyszeć o rozkosznym Makumbie tak rozkoszne wieści :D
Wannowa kratko - od dzis jestes moją ulubienicą :dance:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Sob paź 06, 2007 18:33

Karolka pisze:Każdej nocy Makumba kradnie kratkę z odpływu wanny i wywleka ją do dużego pokoju :twisted: Rano nigdy nie mogę jej znaleźć więc myję się bez niej i zapycham wanne włosami :lol:

:ryk: . Brawo Makumba :mrgreen: ! Znów mistrzostwo świata! Dzielny chłopak. Karolciu, wiesz, jak smutno byś miała bez takich i innych wyczynów Młodziaka. Taki po prostu spokój w domu, ble..... .
Fotniesz jeszcze Makumbę? Jak sobie go przypomnę, to słodkie pysio do całowania, on nie protestował, nawet moja Młoda go wycmokała. Słodziak taki. Pewnie juz dużo urósł?
Edit: literówki :?
Marcelibu

Post » Sob paź 06, 2007 20:26

Karolka pisze:Żadnych szynek nie porywamy, bo mamy dietkę chrupkowo-wodną. 8)

tym bardziej spodziewalabym sie zmasowanych atakow i to juz nie tylko na szynke, ale na kazde potencjalne jedzenie...

Karolka pisze: Kwiatki też coś ostatnio nie spadają... Chyba Makumba się poprawił, bo wie, że niedługo wyjeżdża do Nowego Domku, a tam nie można psocić :roll:

...moze oslabl przez te diete? biedny Makumba o chrupkach i wodzie stanie sie niedlugo polowa Makumby...

Karolka pisze:Każdej nocy Makumba kradnie kratkę z odpływu wanny i wywleka ją do dużego pokoju :twisted: Rano nigdy nie mogę jej znaleźć więc myję się bez niej i zapycham wanne włosami :lol:

hehe, przeciez wiadomo, ze nie ma to jak kratka z odplywu wanny Obrazek chociaz moje koty pewnie powiedzialyby, ze nic lepszego niz ...dolek w ogrodzie :lol: mamy taki maly dolek glebokosci moze 7 cm -- nigdy nie pomyslalam, ze koty moga takie szalenstwa wyprawiac bawiac sie takim dolkiem [np. biegac naokolo dolka z jedna lapa w srodku, przerzucac tylkne lapy z jednej strony dolka na druga, skakac i salta krecic nad dolkiem itd...]

Karolka pisze:Teraz śpi... w ogóle jakis dzien senny, bo ogony chrapią od 14. Makumba w pieleszach a Nuśka u mnie na krześle.

no przeciez mowie, ze Makumba oslabiony i niedozywiony. A Nuskamoze solidaryzuje sie z Makumba.

varulv

Od: Wto lip 10, 2007 23:18

Post » Sob paź 06, 2007 20:45

Makumba właśnie spadł z łóżka :lol: Spał tak mocno, że nie poczuł że się zsuwa :ryk:

No ale gdzie on teraz jest? Bo w dziurze za łóżkiem, go nie ma. :?
Obrazek

Karolka

Post » Sob paź 06, 2007 22:53

Karolka pisze:Makumba właśnie spadł z łóżka :lol: Spał tak mocno, że nie poczuł że się zsuwa :ryk:

No ale gdzie on teraz jest? Bo w dziurze za łóżkiem, go nie ma. :?

Obrazek

moze zawstydzil sie tym, ze spadl z lozka i schowal sie w jakas dziore Obrazek

pozdrowienia dla Ulubienca!

varulv

Od: Wto lip 10, 2007 23:18

Post » Nie paź 07, 2007 18:12

Postaram się go jeszcze fotnąć przed wyjazdem. Już wysłałam anons z prośbą do koleżanki o pożyczenie aparatu 8)

Chrupki nam się już kończą 8O Dieta chrupkowa-urinary trwa, więc jutro muszę zakupic kolejne opakowanie.
Obrazek

Karolka

Post » Nie paź 07, 2007 18:28

OOOOO - to Makumba już niedługo do Nowego Domku jedzie :D
Zdjęcia przed podróżą konieczne i może jakoś Nowy Domek da się namówić na założenie wątku Makumbie w Nowym Domku :wink:

Aleksandra59

Post » Pon paź 08, 2007 22:59

Kurcze... Makumba coś nie moze mnie opuścić i wyjechać do domku. Za każdym razem, gdy planujemy wyjazd, coś się dzieje :roll:

Nie to, zeby mi przeszkadzał, bo z chęcią się jeszcze do niego poprzytulam i posłucham mruczenia... ale Nowy Domek się nie moze doczekać 8)
Obrazek

Karolka

Post » Pon paź 08, 2007 23:32

No cóz problemy transportowe - znana rzecz :evil:
Karolka - transport się znajdzie i Nowy Domeczek Makumbę przywita :D .
Co ze zdjęciami pożegnalnymi Makumby i zachęceniem Nowego Domku do wejścia na miau :?: :wink:

Aleksandra59

Post » Pon paź 08, 2007 23:45

Ja dzisiaj nie miałam kiedy się w tyłek podrapać, jak wyszłam rano to wróciłam po 21 :crying:
Obrazek

Karolka

Post » Pon paź 08, 2007 23:51

Aaaaaaaaaaaaaaa nakryłam gada w wannie! :twisted:

Bawił się sznurkami od suszarki wiszącej nad wanną. Oczywiscie opuścił jeden (nie wiem jak to sie nazywa) i chyba chciał wieszać pranie 8)

Siteczka odpływowego juz standardowo NIE MA i nigdzie nie widzę. A Makumba w wannie siedzi 8O
Obrazek

Karolka

Post » Wto paź 09, 2007 0:30

No to ja przecież mówiłam juz - ukochana kratko wannowa :roll:

Aleksandra59

Post » Wto paź 09, 2007 7:09

Ależ z Makumby pociecha. Zobaczysz, jak będzie w domu pusto, gdy Makumba pojedzie do swojego domku. Jeszcze będzie za spokojnie :twisted: 8) .
Marcelibu

Post » Śro paź 10, 2007 23:51

No piknie :?

Pierwsza w nocy a Makumba wywalił kwiatka. Dracena lezy na środku dużego pokoju, wywalona doniczka i kupa ziemi :strach:
Obrazek

Karolka

[poprzednia][następna]