Kociaki z lasu- Misia szuka domku str. 99, Milo chory!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 07, 2007 13:20

amyszka jak sobie jeszcze nie ściągłaś to masz stronkę : http://www.cosgan.de/smilie. Mam jeszcze jedne super, ale ich się w forum nie da wkleić, jak chcesz to na e-maila mogę Ci wstawić to sobie ściągniesz. Tam są też super kursory - ja obecnie mam takiego kota co się pojawia i znika. Kociaki szaleją i szukają go za monitorem Obrazek . Spadam obiad gotować, bo na razie spokój, po rannych harcach to może mi się cos uda bez zbędnego towarzystwa w kuchni zrobić Obrazek .

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Nie paź 07, 2007 13:26

Barbara Horz pisze: Kociaki szaleją i szukają go za monitorem Obrazek .

Obrazek
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Nie paź 07, 2007 17:44

Barbara Horz pisze:amyszka jak sobie jeszcze nie ściągłaś to masz stronkę : http://www.cosgan.de/smilie. Mam jeszcze jedne super, ale ich się w forum nie da wkleić, jak chcesz to na e-maila mogę Ci wstawić to sobie ściągniesz. Tam są też super kursory - ja obecnie mam takiego kota co się pojawia i znika. Kociaki szaleją i szukają go za monitorem Obrazek . Spadam obiad gotować, bo na razie spokój, po rannych harcach to może mi się cos uda bez zbędnego towarzystwa w kuchni zrobić Obrazek .

Znalazłam już Basiu -w tym poście powyżej ode mnie już z nich korzystam Obrazek
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Nie paź 07, 2007 18:37

do góry kociaczki !
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Nie paź 07, 2007 22:54

amyszka pisze:
Barbara Horz pisze:amyszka jak sobie jeszcze nie ściągłaś to masz stronkę : http://www.cosgan.de/smilie. Mam jeszcze jedne super, ale ich się w forum nie da wkleić, jak chcesz to na e-maila mogę Ci wstawić to sobie ściągniesz. Tam są też super kursory - ja obecnie mam takiego kota co się pojawia i znika. Kociaki szaleją i szukają go za monitorem Obrazek . Spadam obiad gotować, bo na razie spokój, po rannych harcach to może mi się cos uda bez zbędnego towarzystwa w kuchni zrobić Obrazek .

Znalazłam już Basiu -w tym poście powyżej ode mnie już z nich korzystam Obrazek

Tak mnie sie wydawało, ze znam te oczka Obrazek .

U mnie kociaki właśnie poległy Obrazek .
Znając je to jeszcze nie jest ostateczna rozgrywka tej nocy, ale korzystając z okazji ja też idę Obrazek .

Barbara Horz

Post » Pon paź 08, 2007 13:00

Wydaje mi się, że zaczynam panować nad sytuacją, albo mi się tylko wydaje Obrazek . Coraz lepiej idzie mi ranne serwowanie posiłków Obrazek ,wycieranie podłogi po posiłkach Obrazek , zmiana kuwet, zbieranie doniczek, które spadły, zbieranie ostatniej serwety, którą uparcie kładę na stoliku, zamiatanie ziemi z doniczek, co nie wiem jak za noc znalazła się na podłodze Obrazek . Naprawdę coraz sprawniej mi to idzie. Żebym się tylko nie przyzwyczaiła za bardzo do tego zajęcia, bo może mi tak zostać. Wogóle kotki są bardzo grzeczne i prawie wogóle nie rozrabiają, i coraz to dłużej w nocy śpią /albo ja idę coraz to później spać i tak mi się wydaje/. Wogóle to mnie się to wszystko chyba śni Obrazek .

Barbara Horz

Post » Pon paź 08, 2007 13:09

Basiu: jestes Obrazek
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Pon paź 08, 2007 13:16

Basiu, Twoje relacje z "zycia wziete" czytam jak najlepszą kreskówkę :lol:
Widzę,ze podobnie jak ja, im wiecej problemów, tym większy humor dopisuje, coby równowaga była zachowana :wink:
a propos równowagi:
"o nieśmiałej" pana Sztaudyngera
"Aby równowaga nie była zwichnięta, podnosząc spódnice , spuszczała oczeta"
chyba mniej wiecej tak to funkcjonuje odnośnie spraw codziennych , kocich tez - im większy łobuz, tym większy lizus i miziak :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon paź 08, 2007 13:55

alessandra pisze:Basiu, Twoje relacje z "zycia wziete" czytam jak najlepszą kreskówkę :lol:
Widzę,ze podobnie jak ja, im wiecej problemów, tym większy humor dopisuje, coby równowaga była zachowana :wink:
a propos równowagi:
"o nieśmiałej" pana Sztaudyngera
"Aby równowaga nie była zwichnięta, podnosząc spódnice , spuszczała oczeta"
chyba mniej wiecej tak to funkcjonuje odnośnie spraw codziennych , kocich tez - im większy łobuz, tym większy lizus i miziak :wink:

Dokładnie tak, pozatym nie mogę cały czas przynudzać, bo problemy ma każdy jak nie kocie to inne Obrazek .

Barbara Horz

Post » Pon paź 08, 2007 14:05

te emotiony mnie powalają :ryk:
ja nie moge sie dostac na tę stronke , niestety- osobisty auyomatyczny ochroniarz mnie sie czepia, ze nie i już :evil: :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon paź 08, 2007 14:42

Tak Obrazek , to go 'automatyczne" wywal Obrazek . Ochroniarz, nie komputer, bo jakbyśmy do siebie pisały :wink: .

Barbara Horz

Post » Pon paź 08, 2007 16:21

No alessandro mogę Ci podrzucić adresik tej str. co się otworzy ale pod warunkiem że do mojego wątku też czasem zawitasz :wink: Nie wspomnę o obiecanych odwiedzinach Obrazek
http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=13&ziel=nahrung
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon paź 08, 2007 22:27

Maciek, mój Maciek mało siusia Obrazek . Zawsze siusiał mało i często, ale teraz to już przesadza. Jak na tak dużego kota to jest po prostu nic, pare kropel. Bez weta sie chyba nie obejdzie i zaczynam kojarzyć, że może ta gorączka tydzień temu miała jakiś związek z tym siusianiem. Pozatym jest jakiś wściekły ostatnio i goni maluchy. Szcególnie sobie upodobał Noska i Kropkę Obrazek .Strasznie mi żal Kropci, bo ona taka drobinka. Wyglada jakby się jej czas cofnął od momentu adopcji Obrazek . Ja nie wiem co ci ludzie tym kotom zrobili i jak to zrobili, ale najchetniej bym ich Obrazek . Wizyta u weta jest nieunikniona, bo muszę jeszcze kociaki ponownie odrobaczyć. Cos mi się wydaje, że jakiś niezidentyfikowany osobnik /cos mi się wydaje, że to Milo/ ma robale. W kupalu zauważyłam takie długie coś. Nie jestem w tym temacie zupełnie kompetentna, bo jak do tej pory to przez te wszystkie lata posiadania zwierząt robali umnie nie było Obrazek , albo nic mi o tym nie wiadomo Obrazek . Ostatnio odrobaczałam je pastą, ale teraz urosły /oprócz Kropki/ i pewniejedna tubka będzie mało, nie mówiąc już, że na Maciusia to jest też jedna tubka Obrazek .Mogłabym podać Maciusiowi tabletkę, ale wtedy potrzebowałabym wsparcia fizycznego Obrazek.
Właśnie zaszumiał mi las w pokoju, nie to nie las - to moja palma Obrazek .
Pomyślałam sobie, że powinnam mieć pod ręka aparat i robić fotki i zamieszczać je zamiast emotikonek. One nie są w stanie oddać tego co zobaczyłam w palmie Obrazek .
Idę spać, dziś już tego nie sprzątam Obrazek .

Barbara Horz

Post » Pon paź 08, 2007 22:53

poprosimy o fotki kociaków na palmie :)
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Pon paź 08, 2007 23:07

Jak je tylko dybne to im zrobię Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek . One mnie zawsze zaskakują na tej palmie i nie jestem przygotowana, a w sumie już nie powinnam być zaskoczona Obrazek .

Barbara Horz

[poprzednia][następna]