Shadow

Mizia

Milo

Imię: MILO
Krysia

Imię : Kryśka
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Nina pisze:No więc odebrałam kolejną porcję kociaków - rodziny Lolci (dokładnie wujek i ciocia)
wyglądają tak:
Michałek
[url=http://images22.fotosik.pl/176/94079ffd697adc3d.jpg]Obrazek[/URL]
Perełka
[url=http://images30.fotosik.pl/100/7bc616d5a8a0c025.jpg]Obrazek[/URL]
(aż dziw, że to rodzeństwo)
Oba kociaki mają koci katar, u chłopczyka dość widoczny, u dziewczynki dopiero się zaczyna, ale biorąc pod uwagę, że są razem pewnie niedługo i ona wyglądałaby tak jak on
Kociaki są przestraszone, siedzą w łazience za pralką, michałka wyciągnęłam to trochę się przespacerował, ale później od razu wcisnął w kąt, jak wróciłam po może 30 minutach siedział cały czas w tym samym miejscu, więc wsadziłam go do siostry za pralkę
Ogólnie kociaki syczą i kulą się jak tam zaglądam, ale dają się brać na ręce, więc mam nadzieję, że przeżyję podawanie antybiotyków
Także jak na razie trzeba im spokoju i a ja będę cierpliwie czekać, aż zaczną się zachowywać bardziej cywilizowanie (mam nadzieję, że dadzą się oswoić)
Nina pisze:Przyjechałyśmy właśnie z Florcią do domu![]()
to najpierw fotki:
Jej rodowodowe imię to A-Flora
27 lipca 2007 r. skończyła 10 lat
Rasa brytyjska, kolor gs 22znaczy to dokładnie tyle ile widać
Z opowieści właścicielki kicia jest bardzo przytulasta, włazi na kolana jak tylko się usiądzie w fotelu, natomiast do obcych i w większym towarzystwie płocha i nieśmiała
Z moich krótkich obserwacji: kicia była bardzo grzeczna w podróży, chociaż długo ją wpychałyśmy do transportera, opierała się ostro, teraz siedzi jak widać pod łóżkiem najpierw chwilkę sobie biadoliła, teraz siedzi i rozgląda się dookoła; ogólnie wydaje się b. grzeczna i dobrze ułożona
Ma niezbyt miłą w dotyku sierść, była karmiona kitikatem (nie wiem jak to się pisze nawet) więc może jak się o nią zadba zrobi się bardziej lśniąca
Kotka nie jest wysterylizowana i nie widzę w jej książeczce szczepień żadnych
no to tyle teraz trzeba ją trochę ośmielić i ugłaskać
P.S. za widoczny na zdjęciach syf pod łóżkiem![]()
![]()
:: na ścianach) przepraszam :: ::
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości