na szczescie ziemia ich nie interesuje ale 1,5 m dracena poszła do tesciow bo oba sie nia zajadały choc maja posiana trawke,a teraz wstawiłam im tez drapak na balkon widocznie maja za mało rozrywek...niech nie zwiedzie was ta fotka gdzie tak spokojnie sobie siedza...zaraz po patrzeniu w gwiazdy baks biegnie do przedpokoju ostrzyc swoje pazury na swiezo połozonej tapecie on tylko tak niewinnie wyglada...
i mała poprawka...gdzie wy gwiazdy widzicie?u nas w ogrodku pełno kotow i to one zwrociły ich uwage
Śliczne futerka na wiosnę chyba założe siatki w oknach i będe je mogła zostawiać otwarte na ościerz żeby też troszkę świata zobaczyły a teraz chciałam doadoptować rudego persa...ale mama mówi nie dla poprawy humoru walnęłam włosy na rudo w takim razie
Franek & Rysia Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.
rambo ruda,przeciez sama mieskzasz,co mamie kot bedzie przeszkadzał a musi wiedziec?na tymczasie przeciez jest u cieibe
Izo zakochane mowisz? ty nie wiesz jakie sa bojki pomiedzy nimi
A tak poza tym.. wczoraj osiagnełam meeega sukces.Głodzenie kotow do 23 30...mialam juz dac suche przed spaniem ale najpierw połozyłam ok 35 g wolowiny surowej,pokrojonej w kawaleczki i gotowanej na parze watrobki kurzej baks....zjadl miecho bez entuzjazmu bo glodny ale watrobka to sie zajadał dałam tylko trzy kawałki co by mu nie zaszkodzilo.Sukces połowiczny bo Maja choc glodna to nie ruszyła ani miecha ani watrobki
no właśnie mama aktualnie u mnie siedzi... z psem :/ i dlatego. ale myślę że jak nad nią popracuje to się zgodzi... a ojczymowi nie powiemy w końcu, taki jeden, taki stary, taki biedny i wogóle
Franek & Rysia Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.