wczoraj skonczylismy antybiotyk i dzisiaj qupa niestey lekko wodnista
a cąły czas jemy intensinal naprzemian z sesitivity musze go poobserwowac do jutra jak nie do weta
MAM PYTANKO właśnie skończyły mi się licytacje na kocim bazarku. Proszę o podanie numeru konta - jaki mam podać osobie, która wygrała... mam też pytanie techniczne jak mam to zrobić - tzn. skąd będę wiedziała, że pieniędze wpłynęły i że mogę już wysłać wylicytowany przedmiot ?
Frędzel ...razem z nami od 22.12.2007 do 31.07.2009 (godz.9.15) ...w pamięci i sercach na zawsze [*] ['] [*]
Wszyscy na forum którzy pomogli Połamańcowi moga powoli odetchnąć - choć kciuki nadal trzymać mocno - ale wygląda na to, ze Kociak zabiera sie powaznie do życia...
Dziękujemy wszystkim w imieniu Kocurrroooo za wpłaty jak widac z raportów Pini pokrywacie duzą część wydatków za co kotecek cudownie Wam mruczy - mruuuuhhhhhhhhhhmruuuhhhhhhmruuuuhhhhhhh
Za te wszystkie nerwy dostał prezent w postaci imionka - ponieważ ma przjaciela imiennika który co dzien o niego się dopytuje kocisko otrzymało imie - BORYS
Takich chłopaków więcej w polskich szkołach Borys jest tez jednym z pierwszych nabywców kalendarza For Animals oraz szczęsliwym Dużym dwóch wspaniałych kocurów cejlonskiego Rudzika i fundacyjnego Stefana.
Teraz opieką wirtualną objął naszego połamańca