To jest chyba najlepsza pora aby zapewnić jej towarzysza zabaw. Wyszaleja sie wieczorem i spokój.
Powiedz to TZ-owi...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bengala pisze:TŻ latał z mopem
Od mówienia o tym, to już mnie boli dolna część twarzy. A on... wetoKasia D. pisze:To jest chyba najlepsza pora aby zapewnić jej towarzysza zabaw. Powiedz to TZ-owi...
Wiedźmin wypada sympatyczniej, bo nie stresuje kotaEstraven pisze:Jako wiedźm?
Kasia D. pisze:To jest chyba najlepsza pora aby zapewnić jej towarzysza zabaw. Wyszaleja sie wieczorem i spokój.
Powiedz to TZ-owi...
kinus pisze:Nic tylko trzeba zrobic imprezke u Was z udzialem Basi
Janka pisze:Oj tak !!! Oj tak !!!!!
Jak to możliwe, że z takich małych pysiów wydobywają się takie wrzaski,
jęki, piski i zawodzenia![]()
![]()
![]()
Beata pisze:musze wstac i cala czworke wyrzucic z sypialni
Inka pisze:...zaloga urzadzilaby mi takie dolby surround pod drzwiami, ze lecialabym i otwierala te drzwi z czapka w reku
Po wyciu nastąpiło walenie łapami w drzwi pokoju doprawiane drapaniem, następnie chwila namysłu i odsuwanie drzwi szafy w przedpokoju. Skok na półkę z opróżnianiem zawartości i pewnie przymiarka do skoku na klamkę. Nie zdążyłam się dowiedzieć, bo właśnie wtedy TŻ wystrzelił z łóżka i dosiadł tego nieszczęsnego mopa.Janka pisze:Jak to możliwe, że z takich małych pysiów wydobywają się takie wrzaski, jęki, piski i zawodzenia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], kasiek1510 i 48 gości