Moderator: Moderatorzy
Granula pisze:KONIEC - Femka wygląda na to, że wygrałaś![]()
jak tylko dostanę numer konta od pini1, na który można wpłacić pieniądze to dam znać.
Nie chcę poganiać z wpłatą - ale w poniedziałek wyjeżdżam na urlop i nie będę miała możliwości zrobić wysyłki - więc mam czas do soboty przed urlopem, a później dopiero 17 jak wrócę![]()
Mam nadzieję, że to nie kłopotdopiero teraz zorientowałam się, jak niefortunnie te bazarki wystawiłam - bo przed wypłatą dla wszystkich...
![]()
![]()
Femka pisze:Granula pisze:KONIEC - Femka wygląda na to, że wygrałaś![]()
jak tylko dostanę numer konta od pini1, na który można wpłacić pieniądze to dam znać.
Nie chcę poganiać z wpłatą - ale w poniedziałek wyjeżdżam na urlop i nie będę miała możliwości zrobić wysyłki - więc mam czas do soboty przed urlopem, a później dopiero 17 jak wrócę![]()
Mam nadzieję, że to nie kłopotdopiero teraz zorientowałam się, jak niefortunnie te bazarki wystawiłam - bo przed wypłatą dla wszystkich...
![]()
![]()
Granula, to Twój pierwszy bazarek?![]()
To na dobry początek wystaw wisiorek jeszcze raz, bo właśnie wszyscy po wypłatacha ja jutro wpłacę wylicytowaną kwotę na konto Fundacji Pini.
pini1 pisze:wpłynelo 30 pln od Femki expresem dzieki
Femka pisze:pini1 pisze:wpłynelo 30 pln od Femki expresem dzieki
to ja dziękuję; i niech idzie zapchlańcom na zdrowie
Granula pisze:Femka pisze:pini1 pisze:wpłynelo 30 pln od Femki expresem dzieki
to ja dziękuję; i niech idzie zapchlańcom na zdrowie
jak już tak sobie wszyscy dziękujemy to ja jeszcze raz podziękuję Femce, że oddała wisiorek do ponownej licytacji![]()
![]()
Femka jesteś wielka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości