Laluniapisze:Również dziękujemy , było naprawdę wspaniale
![]()
http://www.gwiazdapodhala.pl/index.php? ... wierze=kot
fotki pieknych futer z wystawy

BYŁO SUPER!!
Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Laluniapisze:Również dziękujemy , było naprawdę wspaniale
![]()
http://www.gwiazdapodhala.pl/index.php? ... wierze=kot
fotki pieknych futer z wystawy
agan pisze:Czternastoletni Garfield czuł się wyśmienicie - miałam okazję oglądać porównanie kocurów domowych. Sędzina wyrażała się o nim w samych superlatywach. Że oko czyste, że sierść wspaniała, że taka siła spokoju. I naprawdę chciałaby częściej moc widzieć koty w tym wieku w takiej rewelacyjnej kondycji fizycznej i psychicznej
Kikee - Garfield zajął drugie miejsce, ponieważ wybór najlepszego kota domowego nie jest łątwy. Decyduje kondycja, zachowanie i to, co dla sędziego jest najważniejsze. A sędzina przepięknie opowiedziała jakie wspaniałe miejsce zajmują w jej sercu koty domowe. Jak towarzyszyły jej od 8. roku życia, kiedy dostała od mamy pierwszego kota domowego. Jak przez lata miała koty domowe, które zostały w domu rodzinnym, po jej wyjściu za mąż. Jak za częła przygodę z rasowcami i w nowym mieszkaniu nie miaa wystarczająco dużo miejsca, by mieć kota domowego. Ale ten jeden, ten pierwszy wciąż jest w jej sercu I jeśli tylko widzi na ringu kota podobnego do tego jej pierwszego kota, serce bije jej mocniej. Dlatego wybrała cętkowanego burasa
womack (made in holland) pisze:Będąc jednym z organizatorów i gospodarzy tej wystawy chciałbym podziękować wszystkim za bardzo miłe słowa skierowane do nas i podziękować za świetną współpracę każdemu wystawcy, całemy sztabowi organizującemu sekretariat, naszemu konferansjerowi, szefowej stewardów wraz z podopiecznymi.
Sukces organizacyjny był także Waszą zasługą.
Myślę, że polityka Klubu zmierza w dobrym kierunku, a następna wystawa w Tczewie będzie co najmniej równie udana.
Już dziś na nią zapraszam.
Pawłe, DOSKONAŁY pomysł z zamianą pucharków na statułetki.
Super
agal pisze:Czternastoletni Garfield czuł się wyśmienicie - miałam okazję oglądać porównanie kocurów domowych. Sędzina wyrażała się o nim w samych superlatywach. Że oko czyste, że sierść wspaniała, że taka siła spokoju. I naprawdę chciałaby częściej moc widzieć koty w tym wieku w takiej rewelacyjnej kondycji fizycznej i psychicznej
Kikee - Garfield zajął drugie miejsce, ponieważ wybór najlepszego kota domowego nie jest łątwy. Decyduje kondycja, zachowanie i to, co dla sędziego jest najważniejsze. A sędzina przepięknie opowiedziała jakie wspaniałe miejsce zajmują w jej sercu koty domowe. Jak towarzyszyły jej od 8. roku życia, kiedy dostała od mamy pierwszego kota domowego. Jak przez lata miała koty domowe, które zostały w domu rodzinnym, po jej wyjściu za mąż. Jak za częła przygodę z rasowcami i w nowym mieszkaniu nie miaa wystarczająco dużo miejsca, by mieć kota domowego. Ale ten jeden, ten pierwszy wciąż jest w jej sercuI jeśli tylko widzi na ringu kota podobnego do tego jej pierwszego kota, serce bije jej mocniej. Dlatego wybrała cętkowanego burasa
A.
womack (made in holland) pisze:Myślę, że polityka Klubu zmierza w dobrym kierunku, a następna wystawa w Tczewie będzie co najmniej równie udana.
Już dziś na nią zapraszam.
My sie na pewno pokazemy z naszym nowym nabytkiem i z koteczka , ktora juz nosi nasz przydomek
Kasia_1991 pisze:I ja sie z moja Bakalia wybiore, kiedy jest w Tczewie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości