CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (37) Kremówka/Franek:(( , Frida :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 01, 2007 22:17

Wiadomosc z ostatniej chwili - MALE JESZCZE JEDZA CYCA 8)

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Wto paź 02, 2007 12:58

aassiiaa, one nie powinny mieć nawrotu świerzba, bo cały czas działa Stronghold, który przecież dopiero co dostały. Jesteś pewna, że to żywy świerzb?
Jeśli tak jest, to podamy im dokładkę Strongholdu :)

W azylu jest kolejny, nowy kot, młodziutki kocurek, Aslan. Albo się zgubił, albo ktoś go wyrzucił - trudno powiedzieć.
Koleżanka przyjęta w piątek nazywa się Łucja 8)

Od 27 września do 10 października na stronie http://tesco.pl/oferta/schroniska/ można głosować na schroniska, które otrzymają od sieci hipermarketów Tesco pomoc finansową. Można tam oddać głos także na nasz Azyl. Jesteśmy zapisani pod nazwą Tarnowskie Góry, Ul. Wiśniowa35. Swój głos można oddawać 1 raz w danym dniu. Bardzo prosimy o pomoc - w obecnej sytuacji Azylu każdy zastrzyk finansowy jest dla nas na wagę złota.
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Wto paź 02, 2007 13:23

ryśka pisze:aassiiaa, one nie powinny mieć nawrotu świerzba, bo cały czas działa Stronghold, który przecież dopiero co dostały. Jesteś pewna, że to żywy świerzb?

Nowy napewno u maluchów u Mantry nie bede sie klocic.
Poprosze o przygotowanie w takim razie nowej dawki :twisted:

Zagłosowalam :)

aassiiaa

Post » Wto paź 02, 2007 13:26

Kliknęłam i dodałam do zakładek :)

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Wto paź 02, 2007 13:32

aassiiaa pisze:

a ja nie umiem :( klikam na "wybierz schronisko" i nigdzie mnie nie wpuszcza..........

jaibura

Od: Śro mar 31, 2004 9:46

Post » Wto paź 02, 2007 14:28

Joanna Kalisz pisze:
aassiiaa pisze:

a ja nie umiem :( klikam na "wybierz schronisko" i nigdzie mnie nie wpuszcza..........

Też tak miałam :) kliknęłam jeszcze raz i wpuściło :) Wielkie dzięki za głosy! :D
Obrazek

ryśka

Post » Wto paź 02, 2007 14:33

Może tak mają: mnie też dopiero za 2. kliknięciem dopuściło.

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Wto paź 02, 2007 14:39

aassiiaa pisze:
ryśka pisze:aassiiaa, one nie powinny mieć nawrotu świerzba, bo cały czas działa Stronghold, który przecież dopiero co dostały. Jesteś pewna, że to żywy świerzb?

Mam jeszcze Stronghold, także - daj znać po prostu kiedy Ci pasuje wpaść :) a czym im czyścisz uszka? polecam parafinę, natłuszcza dobrze, a jednocześnie "przydusza" świerzb.
Obrazek

ryśka

Post » Wto paź 02, 2007 16:05

Miranda juz dba o swoja przyszlosc...
doksztalca sie w zakresie lapania-kursora ;)
Bedzie w tym na serio dobra ;) juz jest :twisted:
Jedyna jej zmora jest...drukujaca drukarka! ;)

Z niej sie zrobila Dama... eh.... do kuwety nie wejdzie, jak jest juz nasikane...nie dlatego ze sie brzydzi, ale przeciez kto to widzial zeby takie piekne lapki stapaly po brudnym zwirku...?
Poza tym jest okropnie upierdliwa :evil: wejdzie do kuwety, zrobi koopala i wyjdzie... ja sprzatne, po czym jej przypomina sie, ze wydalila tylko czesc, wiec wchodzi 2 raz...ja sprzatam a ona- "koopania czesc III" :evil: ale tylko raz jej sie zdarzylo 3 razy ;) czesciej 2 ;) no i najczesciej przypomina jej sie o potrzebie, zaraz po sprzataniu ;)
Ale dobrze..niech robi ;) dzis sie zaopatrzylam w zwirki, wiec moze szalec ;)

Scarlet miala czasne na Dom... :( zrezygnowali... :( w rodzinie urodzily sie male kociaki i kobieta nie chcac, zeby trafily do schroniska wezmie jednego.... smutno :(

Macho

Od: Sob gru 02, 2006 17:07

Post » Wto paź 02, 2007 16:52

ryśka pisze:
aassiiaa pisze:

Mam jeszcze Stronghold, także - daj znać po prostu kiedy Ci pasuje wpaść :) a czym im czyścisz uszka? polecam parafinę, natłuszcza dobrze, a jednocześnie "przydusza" świerzb.

Czyszcze takim plynem filetowo-rozowym, ktory dostalam przy okazji swierzbu Pieknej i jeszcze go mam sporo :)
Nie pamietam jak sie zowie :(
Wpasc moge jutro kolo 17?? Tylko czy nie zawczesnie na kolejna dawke??

aassiiaa

Post » Wto paź 02, 2007 18:04

Czy to znaczy, że Nil znalazł domek?
szkoda, że nikt mnie powiadomił....

Jakby co, to prosze o przydział kolejnego adoptusia.
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Od: Wto paź 19, 2004 19:35

Post » Wto paź 02, 2007 19:18

zaglosowalam i wyslalam mejla do Przyjaciol Krolika :wink: :lol:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Wto paź 02, 2007 20:14

także klikam i powiadamiam znajomych o konieczności klikania :)
Obrazek

Yasmin

Od: Pon lip 07, 2003 13:35

Post » Wto paź 02, 2007 20:35

Tak, Nil znalazł dom i mamy dobre wieści z dziś - apetyt ma jak smok, nadrabia schroniskowy stres, a rezydentka go nie bije.
Przepraszam Cię Jowita, że nie napisałam pw, ale umykają mi takie rzeczy - pół dnia spędzam w lecznicy, a drugi pół odbieram telefony, a tego tylko jednego dnia dnia siedziałam nad Czesiem, bo sie fatalnie czuł, oddaliśmy Nila, przyjęliśmy Łucję i umarła Madame. Za dużo się dzieje na raz, nie wyrabiam z nadmiarem informacji i emocji, wrzuciłam tylko zdanie do wątku.
Czy mogę Ci zaproponować Łucję?

Asia, możesz jak najbardziej wpaść jutro, a podać im Stronghold, kiedy już będzie czas na kolejną dawkę, gdyby mnie nie było, to zostawię Ci lek u portiera:)
Spróbuj z ta parafiną do czyszczenia :idea:
jak to wygląda w ogóle? po Strongholdzie świerzb zniknął, uszka się wyczyściły, a teraz znów się coś wydziela? Czy w ogóle nie było rezultatu?
Obrazek

ryśka

Post » Śro paź 03, 2007 8:36

To ja, Czesiu.
Znowu będę pisał, bo mnie energia rozpiera. Czuję się już dobrze, napadłem nawet na Milusię i ją przestraszyłem. Kiedy nie pozwalają mi wychodzić na balkon ze złości gryzę plaster na łapie. W lecznicy się już na mnie poznali wszyscy. Chodzimy tam codziennie i kiedy podłączają mi rurkę do łapki, to dostaję osobistą kuwetę, codziennie ze świeżym żwirkiem, bo ja nie sikam byle gdzie. Wczoraj pani doktor powiedziała "proszę porozmawiać wieczorem z Czesławem i zapytać go, czy zgodzi sie oddać jutro krew". Naprawdę tak powiedziała, możecie zapytać panci. To jutro, to już jest dzisiaj i w sumie się nie zdecydowałem jeszcze, czy oddam, czy nie.
Jedzonka bardzo mi smakują.
Czesio.
Obrazek

ryśka

[poprzednia][następna]