Radości i rozterki. GINGERS OD STR 99

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 26, 2007 15:05

Pixie, znalazłam już tą karmę z Royala, którą podałaś to właśnie tą karme Punieczka je tylko teraz już nie ma przy niej wpisu senior.
Tak więc zostaniemy przy tej karmie, tylko będe jeszcze bardziej pilnować aby nie nałykała się tego za duzo.Już chyba nie chce eksperymentować tymbardziej, że Punia tą karmę je z apetytem.

Tosince musiałam zmienić bo ona na Royalu bardzo tyje ale też w sumie może się okazać, że Tosinka po kazdej karmie tyje :? Zobaczymy.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Śro wrz 26, 2007 18:10

zunia pisze:Tak więc zostaniemy przy tej karmie, tylko będe jeszcze bardziej pilnować aby nie nałykała się tego za duzo.Już chyba nie chce eksperymentować tymbardziej, że Punia tą karmę je z apetytem.

I o to (między innymi 8) ) chodzi.
Za zdrówko Punieczki :ok:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pon paź 01, 2007 9:48

Pare dni nie pisałam ale widzę, że i tak nikt za nami nie tęsknił :cry:
U nas wszystko po staremu, Gin upiera się przy tarmoszeniu biednej Puni, ale już razem spali. Z Tosinką też się bawi, nawet Tosia umyła mu uszy, ale jakoś bardziej ciągnie go do Puni a ona chce mieć święty spokój.
Miałam już to dawno napisać ale mi wyleciało, Ginuś już zapomniał co to znaczy syczeć :D Wcale już nie syczy.

A teraz tak skromnie dwa zdjęcia:

Obrazek

Obrazek

I jeszcze jedno:

Obrazek

No mam nadzieję, że odwiedzicie nas.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Post » Pon paź 01, 2007 14:34

Gin ma mordusię strasznie podobną do Otisa, ten wydłużony pysio - tylko całować :P

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Pon paź 01, 2007 18:30

Tak ma super wydłużony pysio, i taki bardzo drobniutki, zresztą cały jest bardzo drobny. To widać na zdjęciu z Punią, która jest bardzo maleńka.
Jako dorosły kot tez powinien być właśnie bardzo drobny. Wysokością już przerosnął Punie :D ale widać to tylko jak stoją obok siebie.
Obrazek

zunia

Post » Pon paź 01, 2007 22:08

I ten różowy nosio...tryka Was noskiem - uwielbiam jak koty to robią - u nas oboje...to dla mnie wyraz uwielbienia z ich strony i bezgranicznego przywiązania.

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Pon paź 01, 2007 22:35

Obrazek

PUNIA :1luvu: :love: :love: :love: :1luvu:

Zagladamy i zaglądamy ale cóż mamy pisać jak nowych wiadomości z życia Trójcy brakuje.... :wink:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Wto paź 02, 2007 7:28

Iza, Gin już daje buziaki ale jeszcze nie w buzi, tylko w różne inne miejsca :roll: natomiast Punieczce wystarczy powiedzieć daj buziaka to zaraz przybiega i jak da buzi to można nawet zęby stracić :wink:
natomiast Tosia brzydzi się buziaków jak tylko ja jej dam buzi to zaraz się myje i jest zniesmaczona.

Pixie, bo u nas nic ciekawego się nie dzieje. pisałam juz kiedyś, że Tosia budzi nas trzaskaniem drzwiami i teraz dwa koty nas tak budzą, Gin się szybko uczy :evil:
dzisiaj rano to już nawet Tosia miała dosyć wyczynów gina, znalazł sobie świetną zabawę: skacze jej po brzuchu, a ma po czym.
Obrazek

zunia

Post » Wto paź 02, 2007 9:48

Jakie cudne wspólne zdjęcie :love:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw paź 04, 2007 8:12

Ginuś nadal z uwielbieniem patrzy na Punie, nadal chce sie do niej tulić robi to już mniej natarczywie ale niestety Punia zrobiła sie kotkiem niedotykajmnie.
Wieczorem na niego nawarczała a on patrzył na nią taki biedny ale i tak sie obok niej położył. Martwi mnie tylko to, że jak Punia czasami syknie albo się lekko zdenerwuje to się krztusi :?
Może za bardzo na wszystko zwracam uwagę ale po tym jak dowiedziałam się jakie przerzuty daje guz jaki jej wycięto no to poprostu panikuje. Dzisiaj i tak mamy kontrolę z Punieczką to wspomnę o tym Wetce.

Mam pytanie, czy malym kotką zdarza sie kichnąć i czy po spaniu mogą mieć w oczkach takie tyci śpiochy?
Gin jest nocnym złodziejem masła :evil: potrafi je wydostać z pojemnika.

Może jednak nie zanudzam :roll:
Obrazek

zunia

Post » Czw paź 04, 2007 8:38

nie zanudzasz :wink: ..
małym kotkom zdarza sie kichac..ale też dobrze że jestes czujna...bo takie kichanie może ale nie musi sie rozwinąc..my tez czasem kichamy...

Punia chora to i nie ma ochoty na karesy...

u mojej wetki tez tak jest...Facio pokochał Kundzie i było cudownie..ale Kundzia zachorowała i facio dostaje po nosie lub Kundzia warczy ,syczy ..straszy..Facio patrzy na nia z uwielbieniem i ciagle chce byc tam gdzie ona...
jak Kundzi przysnie to Facio..zakrada sie i cichutko przytula...juz nawet nie rozrabia ..jakby wiedział że nie czas... :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw paź 04, 2007 8:58

No właśnie gdyby Gin nauczył się skradać to miałby to o czym marzy, tzn wtulenie się do Puni. Punia uwielbia spać wtulona, może jeszcze Gin się nauczy powoli do niej podchodzić, a on wyraza swoje uczucia całym sobą.
Obrazek

zunia

Post » Czw paź 04, 2007 9:53

Słodki jest. I sprytny :lol:
Moje na szczęście rzadko kradną 8)

Kicorek

Post » Czw paź 04, 2007 9:59

A moze on nie kradnie, tylko się częstuje :roll:
Obrazek

zunia

Post » Czw paź 04, 2007 10:01

O! I to jest właściwe podejście :mrgreen:

Kicorek

[poprzednia][następna]