IX i X MWKR 29 & 30 WRZESIEŃ ELBLĄG

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Pon paź 01, 2007 13:21

:D :D Było bardzo miło !!!!
Hala ogromna,wiele przestrzeni :-) Organizatorzy świetnie sie spisali !!! Jedzonko na miejscu !!! Duzy wybór akcesoriów kocich (pieniądze szły "jak woda",ale to normalne ).Tort i szampan - na zdrowie :D :D Pogoda zamówiona !!! słonecznie i ciepło :-) Atmosfera rodzinna -jak to na kameralnych wystawach :-)
Zamiast "pucharków" - Statuetki - prześliczne :!: :!:
Dziekuję :!: :!:
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Pon paź 01, 2007 14:40

BYŁO SUPER.
działo sie dużo, atmosfera do pozazdroszczenia...........
:spin2: Gratulacje za duze i małe sukcesy ...........
:dance: :dance2: Kto nie był w Koguciku niech żałuje......... :piwa:
:kotek:
Czy Roman na wciąż nie powinien prowadzić wystaw???????????
:kotek:
Obrazek

malgosia_07

Od: Wto lis 28, 2006 15:42

Post » Pon paź 01, 2007 16:26

Ja też jestem bardzo zadowolony z tej wystawy. Byłem tam razem z moją kotką Norweską Leśną, bardzo miła atmosfera i olbrzymia przestrzeń. Przeciwieństwo to wystawy styczniowej w Elblągu, gdzie nie można było się ruszyć. Oby więcej takich wystaw. :)

norweski leśny

Od: Pon kwi 16, 2007 14:39

Post » Pon paź 01, 2007 17:58

dołączamy się do pochwał. Była to pierwsza wystawa gdzie dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy o różnych rasach- prowadzący naprawdę pierwsza klasa, do tego sędziowie przy porównaniach przedstawiali koty widowni i uzasadniali swój wybór. do tego sporo przestrzeni, miłe towarzystwo, jedzonko naprawdę dobre i w dobrej cenie. oby więcej takich wystaw.
Obrazek
Obrazek

Febems

Od: Nie lis 05, 2006 11:58

Post » Pon paź 01, 2007 18:57

Również dziękujemy , było naprawdę wspaniale :wink:

http://www.gwiazdapodhala.pl/index.php? ... wierze=kot

fotki pieknych futer z wystawy :D

Lalunia ;)

Od: Pon sie 20, 2007 21:07

Post » Pon paź 01, 2007 19:06

Zdjęcia śliczne (moich dwóch synków się załapało) . A blady jak widziałam miał swój debiut również w filmie ... http://pl.youtube.com/watch?v=hP4qRjHL9nE :wink:

A wystawa rzeczywiście super . :lol: Aniu na lodowisko do Elbląga zawsze przyjadę :D

Siasia

Od: Czw lip 27, 2006 16:37

Post » Pon paź 01, 2007 19:16

widziałam :D
nieświadomy był tego debiutu :D dlatego tak natural wyszedł :D :D :D

Lalunia ;)

Od: Pon sie 20, 2007 21:07

Post » Pon paź 01, 2007 19:19

trzeba przyznac ze atmosfera była rzeczywiscie świetna,dawno sie tak nie ubawiłam jak na tej wystawie ..
towarzystwo było pierwsza klasa
a prowadzący wystawe podoba mi sie coraz bardziej :P

norwegi robiły wrażenie (choć sie nie znam zupełnie)

bardzo smakowały mi pierogi z kapusta :D

zenia

Od: Wto sty 10, 2006 20:26

Post » Pon paź 01, 2007 19:34

W imieniu organizatorów dziękuję wszystkim za miłe słowa. Staraliśmy się bardzo i z postów wynika, ze nasz trud jest doceniany.
Bardzo dziękuję Romanowi za piękne prowadzenie wystwy, dzięki niemu przy ringu w oba dni wystawy stały tłumy słuchaczy.

Do Elbląga zapraszamy za rok do tej samej hali, niestety Asiu bez łyżew.

Teraz zapraszamy na naszą kolejną wystawę , która odbędzie się w dniach 19 i 20 styczeń 2008 w Tczewie. Hala o bardzo podobnych gabarytach i dobra obsada sędziowska. Już niedługo podamy szczegółowe informacje.
Mam nadzieję, że Roman uczyni nam ten zaszczyt i poprowadzi kolejne nasze wystawy a Kasia Biernacka, której należą się również podziekowania za Elbląg, już przyjęla zaproszenie na kolejne nasze wystawy i sprawnie pokieruje stewardami.
bo los tak naprawdę często się uśmiecha, trzeba tylko ten uśmiech dostrzec i na niego odpowiedzieć

Enya

Od: Czw paź 23, 2003 12:30

Post » Pon paź 01, 2007 19:35

Lalunia ;) pisze:Również dziękujemy , było naprawdę wspaniale :wink:

O, i moja 'Gwiazda' ;) na zdjecia sie zalapala :D
Wystawa byla baaardzo udana 8) Wielkie brawa dla organizatorow :ok: i dla p. Romana za prowadzenie wystawy :king: Dziekuje za mile towarzystwo w sektorze norweskim :spin2:
Obrazek

M.

Od: Wto lut 05, 2002 11:17

Post » Pon paź 01, 2007 21:05

Lalunia ;) pisze:Również dziękujemy , było naprawdę wspaniale :wink:

Ach i moja nestorka też jest :D

Wspaniala wystawa. Komentator super!

Tczew mówisz Aniu? 8) No ciekawam, jak się rozwinie nasza Juniorka, która przyszła na świat w niedzielę przed południem :) To wnusia moich seniorów :) Może zadebiutuje w Tczewie?

A.
Obrazek

agal

Od: Pon lut 03, 2003 17:48

Post » Wto paź 02, 2007 6:30

Ja rowniez dziekuje organizatorom za wspaniala atmosfere , dzieki uprzejmosci Ani mialam okazje pokazac swojego 14-latka w klasie kotow domowych , ktory co prawda zajal II miejsce , ale i tak dostal zaszczytny tytul BEST WETERAN :)
Ci co nie byli , niech zaluja .
Hala ogromna , duzo wolnej przestrzeni i swiezego powietrza.
Bufet na miejscu . sekretariat jak zwykle pracowal b.sprawnie .

Serdeczne podziekowania dla Laluni i Siasi za mile towarzystwo :)
Obrazek

Kikee

Od: Czw sty 26, 2006 17:14

Post » Wto paź 02, 2007 6:43

Kikee pisze:Ja rowniez dziekuje organizatorom za wspaniala atmosfere , dzieki uprzejmosci Ani mialam okazje pokazac swojego 14-latka w klasie kotow domowych , ktory co prawda zajal II miejsce , ale i tak dostal zaszczytny tytul BEST WETERAN :)
Ci co nie byli , niech zaluja .
Hala ogromna , duzo wolnej przestrzeni i swiezego powietrza.
Bufet na miejscu . sekretariat jak zwykle pracowal b.sprawnie .

Serdeczne podziekowania dla Laluni i Siasi za mile towarzystwo :)

Gratulacje
A jak sie czul? moze bedziesz go czesciej pokazywac? :wink:

Kasia_1991

Uwaga

Od: Nie mar 18, 2007 12:58

Post » Wto paź 02, 2007 7:12

No coz , na pewno nie byl zestresowany :) , raczej byl zainteresowany gwarem i innymi kotami + zwiedzajacymi , no i oczywiscie jedzeniem w miseczce.
Nadstawial sie do glaskania , strzelal baranki i byl na luzie :lol:

To ja bylam bardziej zestresowana , zatkalo mnie na ringu - a chcialam powiedziec tyle rzeczy o kotach zyjacych na podworkach.

Moim celem bylo udowodnienie , ze nie tylko rasowe jest piekne i warte wystawiania - dachowce rowniez .

OLI - gratulacje za kolejnego BIS-a :)

Moze jeszcze pojedziemy do Elblaga .
Ostatnio edytowano Wto paź 02, 2007 13:24 przez Kikee, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Kikee

Od: Czw sty 26, 2006 17:14

Post » Wto paź 02, 2007 7:23

Czternastoletni Garfield czuł się wyśmienicie - miałam okazję oglądać porównanie kocurów domowych. Sędzina wyrażała się o nim w samych superlatywach. Że oko czyste, że sierść wspaniała, że taka siła spokoju. I naprawdę chciałaby częściej moc widzieć koty w tym wieku w takiej rewelacyjnej kondycji fizycznej i psychicznej :D
Kikee - Garfield zajął drugie miejsce, ponieważ wybór najlepszego kota domowego nie jest łątwy. Decyduje kondycja, zachowanie i to, co dla sędziego jest najważniejsze. A sędzina przepięknie opowiedziała jakie wspaniałe miejsce zajmują w jej sercu koty domowe. Jak towarzyszyły jej od 8. roku życia, kiedy dostała od mamy pierwszego kota domowego. Jak przez lata miała koty domowe, które zostały w domu rodzinnym, po jej wyjściu za mąż. Jak za częła przygodę z rasowcami i w nowym mieszkaniu nie miaa wystarczająco dużo miejsca, by mieć kota domowego. Ale ten jeden, ten pierwszy wciąż jest w jej sercu :D I jeśli tylko widzi na ringu kota podobnego do tego jej pierwszego kota, serce bije jej mocniej. Dlatego wybrała cętkowanego burasa :)

A.
Obrazek

agal

Od: Pon lut 03, 2003 17:48

[poprzednia][następna]