Margo05 pisze:jadentosept
spacja
ale się urżniemy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miałam. Matka wypiła. Nerwuska jakaś czy co?Femka pisze:CoToMa pisze:Femka pisze:myszaq pisze:mam tylko piwo i wódke w lodówce (z rzeczy płynnych alkoholowych)
no i jeszcze wino tescia
moja mietła ma duży bagażnik, przytargam wsparcie
U mnie w domu z alkoholowych rzeczy mam azulan, dentosept i krople walerianowe. Aha, jeszcze neospasminę![]()
![]()
rezerwuję noespazminkę
Femka pisze:myszaq pisze:mam tylko piwo i wódke w lodówce (z rzeczy płynnych alkoholowych)
no i jeszcze wino tescia
Femka pisze:Margo05 pisze:jadentosept
spacja
ale się urżniemy
Margo05 pisze:dostałam.na.dogo.pw.z.prośbą.o.głos.walka.się.nie.skończyłą.prośba.jest.od.justyny.prowadzącej.uciechowskie.schronisko.sorki.że.tak.piszę.ale.nie.mam.spacji.a.TŻ.poszedł.w.śmietniku.szukać.płyt.instalacyjnych.które.mu.wyrzuciłam.niechcący.więc.nie.może.mi.zrobić![]()
CoToMa pisze:Femka pisze:myszaq pisze:mam tylko piwo i wódke w lodówce (z rzeczy płynnych alkoholowych)
no i jeszcze wino tescia
U mnie w domu z alkoholowych rzeczy mam azulan, dentosept i krople walerianowe. Aha, jeszcze neospasminę![]()
![]()
Matahari pisze:CoToMa pisze:Femka pisze:myszaq pisze:mam tylko piwo i wódke w lodówce (z rzeczy płynnych alkoholowych)
no i jeszcze wino tescia
![]()
a AMOLU to nikt nie posiada???
Margo05 pisze:Matahari pisze:CoToMa pisze:Femka pisze:myszaq pisze:mam tylko piwo i wódke w lodówce (z rzeczy płynnych alkoholowych)
no i jeszcze wino tescia
![]()
a AMOLU to nikt nie posiada???
Jakoś nie... Ale mam zmywacz do paznokcie![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google Adsense [Bot] i 705 gości