Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOENA pisze:A wiecie kto przejął honory domu(wybiegu) po Lili?.-nasza puchata śliczność-Zołzunia.Teraz Ona jest najgłośniejsza i pierwsza przy wejściu na kociarnię,jedynie nie wisi na kratach,tak jak to robiła Lili.
Fajne mamy koty na kociarni,fajne.
iwona_35 pisze:
Jesli chodzi o dwa koty w klatkach''szpitalnych'' to bez zmian, nie ruszaja się,nie jedzą, nie maja żadnych szans
Mała1 pisze:
Udało mi sie złapac Krzywusia i ,,dorwac,, weterynarza.
Okazało sie ,ze to rana po ugryzieniu najprawdopodobniej, a po nacisnieciu trysnała ropa w wielkiej ilosci. Został znieczulony, ropien bedzie czyszczony(ja juz musiałam wyjsc) no i kocio bedzie na lekach.
I mamy mały problem, siedzi boroczek w tej małej klatce ,a i tak to była ostatnia wolna klatka-i nie wiem co bedzie jak przyniesie dzis ktos kota.
Zwracam sie z wielka prosba do podczytujacych autochtonów nasz wątek. Moze ktos z Was, albo z rodziny,znajomych, jezdzi do Zabrza? U Mar9 jest nasza klatka, stoi bezuzytecznie.Bardzo by sie przydała.
ja juz po prostu totalnie nie wyrabiam na benzyne i czasowo
Monisek pisze:Dziewczyny, a może ogłosimy trikolorkę na allegro?
Dla których kotów zrobić jeszcze ogłoszenia, bo ja już mam tylko Pipsi, Chilcię, Witusia, Pirata, Krzysia i Fredzia.
Fredzio stanowczo potrzebuje nowych zdjęć.
Dajcie znać.
iwona_35 pisze:Mała1 pisze:
Udało mi sie złapac Krzywusia i ,,dorwac,, weterynarza.
Okazało sie ,ze to rana po ugryzieniu najprawdopodobniej, a po nacisnieciu trysnała ropa w wielkiej ilosci. Został znieczulony, ropien bedzie czyszczony(ja juz musiałam wyjsc) no i kocio bedzie na lekach.
I mamy mały problem, siedzi boroczek w tej małej klatce ,a i tak to była ostatnia wolna klatka-i nie wiem co bedzie jak przyniesie dzis ktos kota.
Zwracam sie z wielka prosba do podczytujacych autochtonów nasz wątek. Moze ktos z Was, albo z rodziny,znajomych, jezdzi do Zabrza? U Mar9 jest nasza klatka, stoi bezuzytecznie.Bardzo by sie przydała.
ja juz po prostu totalnie nie wyrabiam na benzyne i czasowo
rozmawiałam z P.Ulą, maja jedna klatkę wystawową, -schroniskową, Pani Ania przełoży dziś Krzywusia
a do Zabrza ja mogę jechać dopiero w sobotę, wcześniej nie mam szans
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 192 gości