Chciałabym pomóc finansowo w leczeniu kotka z wątku poniżej
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=65112&highlight=
Wklejam parę wypowiedzi z wątku, żeby przybliżyć troszkę powagę sytuacji:
pini1: "okazało sie ze kotek ma zadawnaione i zle zrosniete złamanie nogi , kosci zrosły sie pod katem prostym!!! wet powiedział ze nigdy takiego nie widział zeby kosci sie pod katem prostym zrosły, ma pekniecie torebki stawowej. trzeba wykonac 3 stopniowa operacje"
Wszystko szło już dobrze, pomijając to, że koszty leczenia doszły do ponad 1500 zł. Kotek trafił do DT i okazało się, że inny kot przebywający w DT miał panleukopenię i nagle zmarł

pini1
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 17:20
--------------------------------------------------------------------------------
"byłam u weta ze wszytskimi kotami majcymi stycznosc z Pipi
bezogonkiem, Polamancem,slepka,silvermanem, i jeszcze jednym kotkiem z Dt.
w sumie 5 sztuk
kazdy ma zrobione pełne badania krwi wraz z rozmazem.
morfologia wskazuje na leukocytoze bez innych zmian.
dostały Enteramid, Ceporex,Catsol.Vitasol.
surowice Caniserin , zylexis pierwsza dawke dzisiaj i 2 kolejne do podania,
miały zrobione test na parwo z kału wszytskie maja ujemny w tej chwili.
i zrobione miały test na białaczke wszystkie wszystkie maja ujemny.
koszty:
połamaniec morfologia,rozmaz,leki,test parwo,test białaczka,nawodnienie bo potrzebuje, surowica Caniserin,Zylexis w sumie 185 pln+ 2 dawki zylexisu jeszcze czyli + 70
w sumie 255
i tak kazdy po kolei "
Dlatego też wystawiam samochodową mapę Europy (w twardej okładce)
W spisie treści: mapy samochodowe 1:1 500 000, oraz 1: 4 000 000, podział polityczny Europy 1:20 000 000, Unia Europejska 1:20 000 000, Dziedzictwo kulturowe i przyrodnicze 1:20 000 000, Znaki drogowe, Informacje o państwach, polskie przejścia graniczne, tabela odległości, polskie placówki dyplomatyczne, leki niebezpieczne dla kierowców, indeks nazw (razem 127stron)
Zapraszam do licytacji

Licytację z powodu urlopu

poprawiłam zdjęcia, bo wcześniej wstawiłam za duże