Szymkowa pisze:Boo, napisałam wczoraj do Ciebie, ale nie odpowiedziałaś, wobec tego zaraz otwieram stronę bankową i wysyłam na Twoje konto pieniądze na szczepienie Kizi.
Dziękujemy serdecznie.

Szymkowa pisze:Boo, napisałam wczoraj do Ciebie, ale nie odpowiedziałaś, wobec tego zaraz otwieram stronę bankową i wysyłam na Twoje konto pieniądze na szczepienie Kizi.
Herspri na dogo pisze:No tak proponowałam ale nie dostałam jednoznacznej odpowiedzi
Mam 2 maluchy na tymczasie jeszcze nie zaszczepione ( ale to już w krotce ) jeśli Kizia byłaby po szczepieniach to dam jej DT.
Tylko prosze mi powiedzieć czy chcecie dla niej dt czy nie
herpsi pisze:Kurcze chce pomóc jakiemuś kociakowi, Marmurek - daleko - pani robi problemy - w ogóle nie wiem czy ktoś bierze moją propozycję pod uwagę. Ślepotek zaraza a ja mam ktoa w domu i nie wiadomo kiedy przestanie rozsiewać zarazki jak narazie jest w klinice - czekam na wieści.
Kizia ma na imię jak moja Kizia chętnie bym jej pomogła, zadeklarowałam już domki tm bez limitu czasowego dla 2ch kociaków ale narazie sprawa stoi w miejscu ... Nie wiemczy dałabym rade z 4rema kotami i2ma psami w domu
graszka_gn pisze:Herspri na dogo pisze:No tak proponowałam ale nie dostałam jednoznacznej odpowiedzi
Mam 2 maluchy na tymczasie jeszcze nie zaszczepione ( ale to już w krotce ) jeśli Kizia byłaby po szczepieniach to dam jej DT
Tylko prosze mi powiedzieć czy chcecie dla niej dt czy nie
Boo77 pisze:I, o ile, nie znajdzie się w międzyczasie domek stały, pojedzie do herpsi na tymczas do Cieszyna![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 81 gości