Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:trawa11 pisze:CoToMa pisze:Dzwoniłam w sprawie wyników mojej biopsji.
Są dobre, ale było mało materiału, więc jeszcze raz mnie na wszelki wypadek nakłują...
jeszcze raz bedzies znakluwana? oj ,czemu odrazu nie wzieli wiecej?
ale tak naprawde to i tamto powinno wystarczyc.Najwazniejsze ,ze nie ma nic zlego w materiale .Jak by bylo cos zlego ,to i w malej ilosci materialu sie wykryje
ja tez mam podobny problem ,ale nie tak do konca.Moja mama miala guzy na tarczycy.Trzeba bylo je wyciac.Ale najwidoczniej za malo wycieto ,bo po jakims czasie znowu odrosly.Mnie pewnie czeka to samo...
A poziom hormonow / dobre sa?
Jak mi proponują jeszcze raz badanie to się zgadzam. Lepiej żeby pobrali więcej i jeszcze raz zbadali. Zwłaszcza, że drugi raz już nie będę musiała płacić. Badania krwi dopiero zrobię, bo te poprzednie dawno nieaktualne. Siostra ma mnie w tym celu dofinansować...
Marcelibu pisze:CoToMa pisze:trawa11 pisze:CoToMa pisze:Dzwoniłam w sprawie wyników mojej biopsji.
Są dobre, ale było mało materiału, więc jeszcze raz mnie na wszelki wypadek nakłują...
jeszcze raz bedzies znakluwana? oj ,czemu odrazu nie wzieli wiecej?
ale tak naprawde to i tamto powinno wystarczyc.Najwazniejsze ,ze nie ma nic zlego w materiale .Jak by bylo cos zlego ,to i w malej ilosci materialu sie wykryje
ja tez mam podobny problem ,ale nie tak do konca.Moja mama miala guzy na tarczycy.Trzeba bylo je wyciac.Ale najwidoczniej za malo wycieto ,bo po jakims czasie znowu odrosly.Mnie pewnie czeka to samo...
A poziom hormonow / dobre sa?
Jak mi proponują jeszcze raz badanie to się zgadzam. Lepiej żeby pobrali więcej i jeszcze raz zbadali. Zwłaszcza, że drugi raz już nie będę musiała płacić. Badania krwi dopiero zrobię, bo te poprzednie dawno nieaktualne. Siostra ma mnie w tym celu dofinansować...
Właśnie weszłam do Ciebie, żeby zapytać jak wynik. Bardzo się ciesze, że jest OK. Ale jeśli trzeba powtórzyc, to ja bym sie na wahała.
meggi 2 pisze:no juz poszedł nastepny obiecany głos z mojej puli znajomych, jeszcze mam2 obiecane
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], moniczka102, noora i 747 gości