Jana pisze:Nie wiem o sso chodzi![]()
![]()
![]()
Pewnie jest przypakowany - mięśnie ważą więcej od tłuszczu, tylko przez to futro nie widać jaki jest pięknie umięśniony

Moderator: Estraven
Jana pisze:Nie wiem o sso chodzi![]()
![]()
![]()
genowefa pisze:Jana pisze:Nie wiem o sso chodzi![]()
![]()
![]()
Pewnie jest przypakowany - mięśnie ważą więcej od tłuszczu, tylko przez to futro nie widać jaki jest pięknie umięśniony
Jana pisze:I chciałam jeszcze powiedzieć, ze przy badaniu Morsa pani doktor z wyrzutem na mnie spojrzałaI zapytała czemu on ma tyle sadełka
Co ja z nim robię
Cóż, Morsik zawsze był duży i miał apetyt
![]()
A jak pani doktor macała Liściastą, to miała taki sam wyrzut w spojrzeniuLiściasta lubi sobie podjeść, no...
Foka uratowała mnie przed trzecim spojrzeniem, ona szczuplutka, jak zawsze
Mysza pisze:przystopuj z tym karmieniem bo z tłustych dzieci wyrastają grubi dorośli
Jana pisze:gingerka pisze:Jana pisze:To może znowu jakiś klonikowy tymczas Ci złapać?![]()
![]()
Urabiam TŻ-ta. Klońcia-bis nie jest wykluczona
Urabiaj, urabiaj![]()
P. Kamila dzwoni i opowiada mi o maluchach... A mnie serce się ściska, że nie mam jak im pomóc...
Kto może wziąć na DT chociaż jednego kociaka? Dziewięć ich czeka...
gingerka pisze:Jana pisze:gingerka pisze:Jana pisze:To może znowu jakiś klonikowy tymczas Ci złapać?![]()
![]()
Urabiam TŻ-ta. Klońcia-bis nie jest wykluczona
Urabiaj, urabiaj![]()
P. Kamila dzwoni i opowiada mi o maluchach... A mnie serce się ściska, że nie mam jak im pomóc...
Kto może wziąć na DT chociaż jednego kociaka? Dziewięć ich czeka...
TŻ postawił dwa warunki:
- max 2 sztuki, ale
- jedna z nich to musi być Klońcia-biswypatrzył ją cholera na tym zdjęciu
![]()
Daloby radę?
Jana pisze:
Mogę się umówić na łapanie jutro!
Tylko - one dzikawe są. Dacie radę oswoić? Bo Klońcia była po kilku dniach oswajania w lecznicy... Jakby co mam nieskażoną (i ogromną) klatkę wystawową, mogę na kilka dni oswajania pożyczyć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, nfd i 218 gości