S.KATOWICE-III-zapraszamy do nowego watku-100 strona

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 27, 2007 12:15

kciuki cały czas trzymam :wink:
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Czw wrz 27, 2007 12:26

jestem okropna-troszke mi smutno ,ze juz Rudego nie wygłaskam :oops: 8) :wink: -piekny kot-musi mu sie udac :ok:

a ja po cichu tez prowadze wymiane maili w sprawie ...uwaga...Śliniaka :D -ale to jeszcze nic nie wiadomo..i tez mam juz obsesję kuwetkowosci-nie mam pojecia jak z tym bedzie u niego :roll:
jakby to w schronie sprawdzic-moze na jeden dzien do klatki z kuwetka?-sama nie wiem

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Czw wrz 27, 2007 12:38

Mała1 pisze:jestem okropna-troszke mi smutno ,ze juz Rudego nie wygłaskam :oops: 8) :wink: -piekny kot-musi mu sie udac :ok:

a ja po cichu tez prowadze wymiane maili w sprawie ...uwaga...Śliniaka :D -ale to jeszcze nic nie wiadomo..i tez mam juz obsesję kuwetkowosci-nie mam pojecia jak z tym bedzie u niego :roll:
jakby to w schronie sprawdzic-moze na jeden dzien do klatki z kuwetka?-sama nie wiem

Rany mała ŚLINIAK najwspanialszy kocur na kociarni...byłoby super

a ja po cichu powiem że jest osoba, która zakochała się w LILI, dostała link z jej historią, później będę do niej dzwonić i pogadam z nią, bo w końcu Lili w schronisku troszkę się zmieniła :twisted: Musi mieć świadomość
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Czw wrz 27, 2007 13:23

jejuuuuuuuuuuuuu dawno tyle dobrych wieście nie czytałąm chyba sie spije z radości :dance: :ryk: :dance2:

Rudy kochany kocurku ja Tobie życze wsio najlepszego i tak sie ciesze że płakać mi sie chce :placz: tak sie martwiłam o niego , zresztą jak o każdego sie martwie , ale nie jedzenie u kota to zawsze sie źle kończy ....... :roll:

Mała1 pisze: ...uwaga...Śliniaka :D -ale to jeszcze nic nie wiadomo..i tez mam juz obsesję kuwetkowosci-nie mam pojecia jak z tym bedzie u niego :roll:

Ja myśle tak ........ponieważ mamy już kilka przypadków problemów kuwetkowych z naszymi kotkami a ja miałąm jedną taką Adusie na tymczasie więc powiem tak .....nie ma co ukrywac tylko mowić ze koty na kociarni mają puste kuwety, kot musi na nowo przywyknąc do żwirku tak jak musiał przywyknąc do tego że go nie ma w schronisku, u Ady pomogło zamykanie w łazience z kuwetą wtedy zaczeło wsio tam lądować , ja myśle że jak kotek ma z tym problem trzeba go tak kilka dni przetrzymać , nie msui być łazienka ale najlepiej jedno pomieszczenie u nas pomgło i myśle że innym też pomoże ...........
a pozatym to sie tak ciesze ze i Bunia ma dom T. i Rudy ma dom i Śliniak ma szanse i Lili ............a ja Wam dopowiem że Ptyś jest zamowiony tylko trzeba doleczyć kocurka i zaszczepić , nowy domek zaszcepi go na własny koszt :lol:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Czw wrz 27, 2007 13:36

Tyle cudnych wiadomosci :D:D:D:D

Mam nadzieje ze i ja bede mogła tez pochwalic sie domkiem niedługo... :roll: ja nie wiem jak Wy to robicie dziewczyny, bo u mnie cisza jak makiem zasiał :(
Obrazek

dzikus

Od: Nie paź 02, 2005 16:42

Post » Czw wrz 27, 2007 13:45

namiar domku dla Ptysia miałam od mojego weta :lol: o Witusiu też pamiętam , czy jego ogloszenie na alegro jest aktualne nie wygasło przypadkiem ?? i o Pipsi pamietam o całej reszcie też......tęsknie za czasami ....kiedy to zimą był taki moment na kociarni, że nie było w sumie kotów do adopcji :lol: zostały wtedy same dzikuski ....na korytazu było pusto .......to były piekne dni szkoda że mineły..... :roll:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Czw wrz 27, 2007 13:46

UWAGA

LILI W SOBOTĘ jedzie do nowego domu, zawożę ja do Mikołowa

domek jest wspaniały, wie,że Lili ma charakterek :twisted: , rozumie wszystko, zdaje sobie sprawę z problemów jakie mogą ją czekać

Jest na TAK, jest kociarą i psiarę..po prostu HURRRRRRAAAAAAAA
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Czw wrz 27, 2007 13:52

czy ja sie moge popłakac?????ale z radosci??/???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2:

jak to dobrze,ze bywaja tez takie dni :mrgreen:

Mała1

Post » Czw wrz 27, 2007 13:53

ja z ilości dzisiejszych dobrych wieści domkowych chyba będe płakać :ryk: :dance: :placz: : :ryk: :dance: :placz: : :ryk: :dance: :placz: : :ryk: :dance: :placz: : :ryk: :dance: :placz: : :ryk: :dance: :placz: : :ryk: :dance: :placz: : :ryk: :dance: :placz: : :ryk: :dance: :placz: : :ryk: :dance: :placz: : :ryk: :dance: :placz: : :ryk: :dance: :placz: : :ryk: :dance: :placz: : :ryk: :dance: :placz: : :ryk: :dance: :placz: : :ryk: :dance: :placz: : :ryk: :dance: :placz: : :ryk: :dance: :placz: : :ryk: :dance: :placz: : :ryk: :dance: :placz: :
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Czw wrz 27, 2007 13:54

Mała1 pisze:czy ja sie moge popłakac?????ale z radosci??/???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2:

jak to dobrze,ze bywaja tez takie dni :mrgreen:

i właśnie takie dni trzymają mnie, przy zdrowych zmyslach :D
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Czw wrz 27, 2007 13:55

dzikus-u nas tez jest ciagle cisza-dzis cos taki dzien cudów.Nie martw sie pamietamy o naszym-Twoim Wąsiku Milusiu

za Ptysia wielkie kciuki
i prosba o kciuki za Sliniaka

:D

Mała1

Post » Czw wrz 27, 2007 13:58

trzymam kciuki i za Śliniaczka i za Milusia-Wąsika i za Ptysia i za Bunie i za Rudusia i za WSZYSTKIE inne :lol: :lol: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk: :ok: :ryk:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Czw wrz 27, 2007 13:59

Mała nie jest to jakies straszne zamartwianie, ja poprostu mam ostatnio zbyt duzo czarnych chmur nad soba i chciałabym choć aby w tym wypadku pokazało się słonko... :oops:

Wszystkim kociakom znajdujacym domki zycze najcudowniejszego dalszego etapu zycia :D :D :ok:
Obrazek

dzikus

Od: Nie paź 02, 2005 16:42

Post » Czw wrz 27, 2007 14:00

kochani trzeba jeszcze pamiętać o Piracie i Witusiu ktore są u Anemonn u nich wciąż problemy są :roll: ale ja wierze ze bedzie dobrze i że znajdziemy im najlepiej wspolny domek :lol: :lol: :lol: :lol: i o pozostałych naszych tymczasach :lol: :lol: :lol:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Czw wrz 27, 2007 14:08

ko_da1 pisze:kochani trzeba jeszcze pamiętać o Piracie i Witusiu ktore są u Anemonn u nich wciąż problemy są :roll: ale ja wierze ze bedzie dobrze i że znajdziemy im najlepiej wspolny domek :lol: :lol: :lol: :lol: i o pozostałych naszych tymczasach :lol: :lol: :lol:

Jasne, ze pamiętamy.
Ale Rudego i Lili zauważono na allegro i była to po prostu miłość od pierwszego wejrzenia

Dziękujemy za ogłoszenia :!: :!: :!: :!: :!: :!: :D
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

[poprzednia][następna]