Tylko bardzo często jest tak, że forumowicz myśli sobie, że taka ślicznota to ten dom znajdzie szybko...sama bym tak zrobiła no nic jutro mam wolne to postaram się jeszcze więcej ogłoszeń wrzucić.
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.
Dziewczyny, kicia jest piękna i na pewno znajdzie dobry domek, cierpliwości.
Niestety czasem jest tak, że nikt nie odpowiada na ogłoszenia, nie wiem od czego to zależy. Ale domki zawsze w końcu się znajdują, szczególnie dla takich ślicznotek.
A macie ja wystawioną na Trójmieście ?
Ostatnio edytowano Czw wrz 27, 2007 9:22 przez ania_36, łącznie edytowano 2 razy
NIezwykle urodziwa kotka. Na pewno znajdzie domek. Oby tylko byl to dobry odpowiedzialny domek. Taka kotka o jakiej marzylam jednak limit mam wyczerpany., i piaty kot za nic w domu nie przejdzie. MOge tylko kibicować i trzymac kciuki.
Kicia była dziś u weterynarza na powtórnym odrobaczeniu. Moja pani weterynarz była zachwycona kicią. Poprosila o zdjecia kici i też bedzie szukała domku dla niej kicia ma juz ksiązeczke zdrowia. Waży 2,2 kg
Cudnie tylko Ty tam nie przebieraj za mocno . Kicia moze byc jednym kotem. Ona bardzo kocha ludzi to bedzie szczesliwa ze bedzie miziana tylko ona. U mnie jest tak ze jak biore jedną kicie do miziania to zaraz druga przybiega i tez chce
a ja już jestem taka, że przebieram ale wielki plus, że osóbka owa jest bardzo zdecydowana...wczoraj nie zdążyłam na maila odpowiedzieć i dziś napisała mi czy ma jakąś szansę... to się liczy
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.