Pogrzebałam w necie i na wszystkie adresy lecznic weterynaryjnych w Łodzi, które znalazłam, rozesłałam ogłoszenie i prośbę o pomoc, może to coś da..., mam nadzieję.
Poza tym wydrukowałam trochę ogłoszeń i rozwieszę gdzie się da
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moriaaa pisze:Jutro o 14 nagrywamy z Toyą...kiedy pójdzie w tv, jeszcze nie wiem, ale jutro będę wiedziała.
magicmada pisze:Mokka ma taką siłe przekonywania, że sprawiła, iz moj przyjaciel niezangazowany w koty do twej pory zaczal wrzucac ogloszenia,
We wszystkich ogłoszeniach jest Kaja GrabowskaKaroluch pisze:czy ktoś wie czy kotkisą kastrowane? chodzi mi konkretnie o Tuptusia. Mam dla niego domek, ale domek chciałby wiedzieć jak najwięcejmieszkałby pod Łodzią z 2 kotami w dużym domu z ogrodem. Do kogo mogę dać jakieś namiary osobie zainteresowanej?
Karoluch pisze:czy ktoś wie czy kotkisą kastrowane? chodzi mi konkretnie o Tuptusia. Mam dla niego domek, ale domek chciałby wiedzieć jak najwięcejmieszkałby pod Łodzią z 2 kotami w dużym domu z ogrodem. Do kogo mogę dać jakieś namiary osobie zainteresowanej?
Karoluch pisze:czy ktoś wie czy kotkisą kastrowane? chodzi mi konkretnie o Tuptusia. Mam dla niego domek, ale domek chciałby wiedzieć jak najwięcejmieszkałby pod Łodzią z 2 kotami w dużym domu z ogrodem. Do kogo mogę dać jakieś namiary osobie zainteresowanej?
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, fruzelina i 746 gości