ja w dalszym ciągu jestem za pomocą dla Korabiewic. Koty z Łodzi to faktycznie dramat, ale skala mniejsza niż Korabiewice, gdzie potrzeba masy pieniędzy.
Zatem mój głos za powtórką dla Korabiewic
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:ja w dalszym ciągu jestem za pomocą dla Korabiewic. Koty z Łodzi to faktycznie dramat, ale skala mniejsza niż Korabiewice, gdzie potrzeba masy pieniędzy.
pixie65 pisze:Femka pisze:ja w dalszym ciągu jestem za pomocą dla Korabiewic. Koty z Łodzi to faktycznie dramat, ale skala mniejsza niż Korabiewice, gdzie potrzeba masy pieniędzy.
Femka - Korabiewice dostały od Funduszu pomoc, poza tym mamy już dwóch kandydatów w tym miesiącu.
Fundusz się kurczy, Korabiewicom pomaga wiele różnych osób.
Nie mam nic przeciwko dobrowolnym wpłatom i z przyjemnością mogę to odnotować w wątku. Ale nie wszyscy mamy możliwości, żeby pomagać bardziej i ja nie mogę o to prosić bo sama takich możliwości nie mam...
Femka pisze:ależ pixie,potraktuj to jako jedną z propozycji. potem i tak wszyscy zdecydujemy,komu ostatecznie pomóc.
pixie65 pisze:Femka pisze:ależ pixie,potraktuj to jako jedną z propozycji. potem i tak wszyscy zdecydujemy,komu ostatecznie pomóc.
hmmmmmm....kiedy POTEM![]()
Powyżej są dwie listy JUŻ dokonanych wpłat (na październik)
Osoby, które JESZCZE wpłaty nie dokonały - dopisują się do jednej z nich.
Termin przedstawiania kandydatów upłynął wczoraj, ale ponieważ miętka jestem przyjęłam jeszcze propozycję Slonko...
A teraz każdy może osobiście zdecydować komu pomóc
CoToMa pisze:Ja zzielenieć na razie nie mogę, bo... nie dostałam numeru konta :crying:
pixie65 pisze:CoToMa pisze:Ja zzielenieć na razie nie mogę, bo... nie dostałam numeru konta :crying:
Czyjego? Na korabiewickiej liście jesteś odhaczona na zielono, a łódzka lista "wypłynęła" o 10.30
Sama jeszcze go nie mam...
Moriaaa pisze:FUNDACJA NIECHCIANE I ZAPOMNIANE - SOS DLA ZWIERZĄT
BANK PKO BP
Nr konta: 22102034080000490201742246
Dla przelewów z zagranicy:
Kod SWIFT: BPKOPLPW
Nr Konta: PL22102034080000490201742246
Z dopiskiem "Dla osieroconych kotów"
CoToMa pisze:pixie65 pisze:CoToMa pisze:Ja zzielenieć na razie nie mogę, bo... nie dostałam numeru konta :crying:
Czyjego? Na korabiewickiej liście jesteś odhaczona na zielono, a łódzka lista "wypłynęła" o 10.30
Sama jeszcze go nie mam...
Rozumiem, widziałam że Boo już zzieleniała, więc myślałam, że ona jak ta szybka strzała i tylko ja tak zawsze w tyle...
To będę w takim razie cierpliwie czekać...
mokkunia pisze:DziewcznyMoriaaa w wątku Uśpijcie je wszystkie i pochowajcie razem ze mną...
podała konto Fundacji na którym zbierane są pieniążki dla osieroconych kotów.Moriaaa pisze:FUNDACJA NIECHCIANE I ZAPOMNIANE - SOS DLA ZWIERZĄT
BANK PKO BP
Nr konta: 22102034080000490201742246
Dla przelewów z zagranicy:
Kod SWIFT: BPKOPLPW
Nr Konta: PL22102034080000490201742246
Z dopiskiem "Dla osieroconych kotów"
Boo77 pisze:No to ja jestem wredna małpaNie wpisałam konta
Przepraszam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 93 gości