Jadę dzisiaj do M1, pogadam z ludźmi z zoologa

Graszka_gn, telefon kontaktowy trzeba też podać w samej treści, nie tylko na odrywanych paskach

I niecierpliwie czekam na szczęśliwe zakończenie historii Pasji, żeby wrzucić banerek kocich sierot ...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moriaaa pisze:Dziewczyny bardzo dziękuję Wam wszystkim za zainteresowanie...zzaczynam wierzyć, że sprawa zakończy się pozytywnie:)![]()
Myszeńk@ pisze:No to drukuję papierowe
Jadę dzisiaj do M1, pogadam z ludźmi z zoologa
Graszka_gn, telefon kontaktowy trzeba też podać w samej treści, nie tylko na odrywanych paskach![]()
I niecierpliwie czekam na szczęśliwe zakończenie historii Pasji, żeby wrzucić banerek kocich sierot ...
Magija pisze:Mam wiadomość z ostatniej chwili od Moriaaa, Ślepaczek ma dom u pani redaktor Kocich Spraw!!!!!
Tika pisze:Nie chce mi się pokazać banerek w podpisie
mokkunia pisze:Tika pisze:Nie chce mi się pokazać banerek w podpisie
Tika banerek widać - jest
Tika pisze:Nie chce mi się pokazać banerek w podpisie
No już jest ok.
Wczoraj nie mogłam napisać, bo tak mnie zdołaował ten wątek. Nie wyobrażam sobie, żeby moje koty zostały uśpione, jakby mi się coś przypadkiem stało. Zawsze staram się mieć parę rozwiązań, na taką okazję (prawda Magda??).
Generalnie napisałam kiedyś testament z zapisem, że moje mieszkanie dostanie ten, kto się nimi zaopiekuje i tę opiekę im zapewni do końca ich życia. Inaczej sobie tego nie wyobrażam.
Cały czas mocno trzymam kciuki, za szczęśliwe zakończenie!!!!!!!!
Magija pisze:Mam wiadomość z ostatniej chwili od Moriaaa, Ślepaczek ma dom u pani redaktor Kocich Spraw!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: AoD, Blue, Google [Bot], NathanSeath, Szymkowa i 55 gości