Agn pisze:Mario, dla takiej kuracji sama bym się chętnie pochorowała...
Aamms - zdrówka.
Taka kuracja to tylko u aamms

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:Mario, dla takiej kuracji sama bym się chętnie pochorowała...
Aamms - zdrówka.
MariaD pisze:Agn pisze:Mario, dla takiej kuracji sama bym się chętnie pochorowała...
Aamms - zdrówka.
Taka kuracja to tylko u aammsDla ciężej chorych wersja cappucino z wkładką procentową.
redaf pisze:Ekhem...
A mieszka coś jeszcze na półce?
aamms pisze:(...)A nadpsute tymczasowe dzikunki pilnowały mnie dzisiaj razem.. Ptyś dalej boi sie dotyku, ale układa się coraz bliżej i coraz rzadziej ucieka..![]()
A Fumek już całkiem bezstresowy, chociaż również nie należy do specjalnie miziastych przytulanek..
Agn pisze:MariaD pisze:Agn pisze:Mario, dla takiej kuracji sama bym się chętnie pochorowała...
Aamms - zdrówka.
Taka kuracja to tylko u aammsDla ciężej chorych wersja cappucino z wkładką procentową.
No to się chyba ciężej pochoruję...
izaA pisze:Żarty na bok - na kaszel najlepszy jest syrop z cebuli, a nie cappucino
Ciri pisze:izaA pisze:Żarty na bok - na kaszel najlepszy jest syrop z cebuli, a nie cappucino
Hmm...mozliwe, ale...cappucino o ileż smaczniejsze
aamms pisze:Ciri pisze:izaA pisze:Żarty na bok - na kaszel najlepszy jest syrop z cebuli, a nie cappucino
Hmm...mozliwe, ale...cappucino o ileż smaczniejsze
Pewnie, że smaczniejsze..
I jakoś kiepsko byłoby przyjmować gościa częstując go syropkiem z cebuli..![]()
MariaD pisze:aamms pisze:To już lepiej sam spirytus..
a cebulka ze śledzikiem?
aamms pisze:Dzięki wszystkim..
Kociaste pilnują mnie nadal..
i po porannym śniadanku pozwalają spać do 11.. a ja nie ukrywam, że rano całkiem nie mam siły..
Co to za jakiś cholerny wirus..prawie brak gorączki, kataru, lekki ból gardła, okropny kaszel i całkowity brak sił..
Podobno tej jesieni jest to dość powszechne świństwo..
Uważajcie..
A nadpsute tymczasowe dzikunki pilnowały mnie dzisiaj razem.. Ptyś dalej boi sie dotyku, ale układa się coraz bliżej i coraz rzadziej ucieka..![]()
A Fumek już całkiem bezstresowy, chociaż również nie należy do specjalnie miziastych przytulanek..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 106 gości