Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lepiej waleriana,, przynajmniej koty będa mieć radochęewa74 pisze:to może benzyna ekstrakcyjna? przynajmniej będzie ciekawie wonieć
EwKo pisze:- spox, Dorota mi oddaje w moim wątku :megreen: Czuję się rozgrzeszonaproszę proszę, siedzi se taka EwKo w kąciku i podczytuje, notatki robi, a potem buch Dorotce cytatem po oczach
ania_ pisze:lepiej waleriana,, przynajmniej koty będa mieć radochęewa74 pisze:to może benzyna ekstrakcyjna? przynajmniej będzie ciekawie wonieć
ewa74 pisze:ania_ pisze:lepiej waleriana,, przynajmniej koty będa mieć radochęewa74 pisze:to może benzyna ekstrakcyjna? przynajmniej będzie ciekawie wonieć
może rozlej swoje ulubione perfmy i je wciągnij odkurzaczem?
ewa74 pisze:ania_ pisze:lepiej waleriana,, przynajmniej koty będa mieć radochęewa74 pisze:to może benzyna ekstrakcyjna? przynajmniej będzie ciekawie wonieć
ania_ pisze:ewa74 pisze:ania_ pisze:lepiej waleriana,, przynajmniej koty będa mieć radochęewa74 pisze:to może benzyna ekstrakcyjna? przynajmniej będzie ciekawie wonieć
a próbę robimy gdzie?
u ciebie?
ania_ pisze:ewa74 pisze:ania_ pisze:lepiej waleriana,, przynajmniej koty będa mieć radochęewa74 pisze:to może benzyna ekstrakcyjna? przynajmniej będzie ciekawie wonieć
a próbę robimy gdzie?
u ciebie?
zosia&ziemowit pisze:Ja bym nasmarowała ten odkurzacz nierozcieńczonym domestosem i tak zostawiła. Może wyżre zapach.
Marcelibu pisze:ewa74 pisze:ania_ pisze:lepiej waleriana,, przynajmniej koty będa mieć radochęewa74 pisze:to może benzyna ekstrakcyjna? przynajmniej będzie ciekawie wonieć
Zaczyna mi sie kojarzyć z kultowym wątkiem Miau.pl o zatkanym kibelku. Coraz bardziej mi się podoba. Cały czas podglądam, bo siedzę w biurze i czekam na gości zagranicznych, żeby ich wysłać dalej w Polskę, a to troche nudne zajęcie
.
zosia&ziemowit pisze:Ja bym nasmarowała ten odkurzacz nierozcieńczonym domestosem i tak zostawiła. Może wyżre zapach.
oraz udowodnimy wyzszosć mieszanki perfum czosnku i domestosa nad kocimi szczochamiFemka pisze: dzisiaj, żeby dobić do 100 pewnie omówimy szczegółowo budowę odkurzacza ani
ania_ pisze:zosia&ziemowit pisze:Ja bym nasmarowała ten odkurzacz nierozcieńczonym domestosem i tak zostawiła. Może wyżre zapach.
a moze wszystko razem?
perfumy czosnek domestos,,,
myślę że TAKA mieszanka przytłumi kocie aromaty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 57 gości