Jestem.
Wkleiłam prośbę o pomoc w głosowaniu na Miaukunowie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
myszaq pisze:dzieki CoToMa ja tez robie co moge ale wszystko mało
a co z Tobą i Mufinką?
trawa11 pisze:Co ToMa,glowa Cie moze Cie po tym bolec .W koncu to dla Ciebie olbrzymi stres.Czyli rozumiem ,ze pozbylas sie tego wola? Jak dlugo bedziesz czekac na wyniki?Bo chyba wzieli wycinek?
musisz troche odpoczac,musisz koniecznie!
Trzymam mocno kciuki za Twoje zdrowie
CoToMa pisze:trawa11 pisze:Co ToMa,glowa Cie moze Cie po tym bolec .W koncu to dla Ciebie olbrzymi stres.Czyli rozumiem ,ze pozbylas sie tego wola? Jak dlugo bedziesz czekac na wyniki?Bo chyba wzieli wycinek?
Z obu płatów wzięli do badania to co pobrali. W środę może będą już wyniki.
W obu płatach mam zupełnie inne zmiany. Najprawdopodobniej trzeba będzie wyciąć oba...
Teraz będzie mnie już mniej dusić, bo miałam bardzo przesunięta tchawicę. Jak się zdenerwowałam, to mnie trochę dusiło. W nocy też. Ale ostatnio znalazłam na forum wątek, po przeczytaniu którego, doszłam do
wniosku, że to jednak Myszkin mnie dusił, a nie tarczyca
trawa11 pisze:CoToMa pisze:trawa11 pisze:Co ToMa,glowa Cie moze Cie po tym bolec .W koncu to dla Ciebie olbrzymi stres.Czyli rozumiem ,ze pozbylas sie tego wola? Jak dlugo bedziesz czekac na wyniki?Bo chyba wzieli wycinek?
Z obu płatów wzięli do badania to co pobrali. W środę może będą już wyniki.
W obu płatach mam zupełnie inne zmiany. Najprawdopodobniej trzeba będzie wyciąć oba...
Teraz będzie mnie już mniej dusić, bo miałam bardzo przesunięta tchawicę. Jak się zdenerwowałam, to mnie trochę dusiło. W nocy też. Ale ostatnio znalazłam na forum wątek, po przeczytaniu którego, doszłam do
wniosku, że to jednak Myszkin mnie dusił, a nie tarczyca
to napewno byl Myszkin![]()
![]()
![]()
nie chcialabym cie straszyc ,ale chyba bez wyciecia nie obejdzie sie...![]()
Ale pozniej przynajmniej bedziesz miala spokoj,czego Ci z calego serca zycze,oczywiscie tego spokoju ,a nie wyciecia
Dorota pisze:3 zaprzyjaznione glosy dodane.
trawa11 pisze:kiedy dokladnie konczy sie to glosowanie?
Glosowanie bedzie trwalo od 16 do 30 września
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 155 gości