Lidka-wg mnie w schronisku chorych na panl. w klatkach jest niestety wiecej kotów. Jeszcze sa 2 mamuski ,mała Kropeczka, i nowe koty.
Nie ma szans wszystkim pomóc niestety.Tym bardziej,ze codziennie napływaja nowe.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jaaga pisze:Ja niestety ogłoszenia na Allegro będę mogła dawać dopiero za kilka dni, bo wystąpił błąd i czekam jeszcze na kod aktywacyjny. Później dam bez problemu, bo już się nauczyłam.
Sporty pisze:Cos moze potrzeba?
BOENA pisze:Sporty pisze:Cos moze potrzeba?
Domków tymczasowych,nie mówiąc o stałych.
ko_da1 pisze:kurcze było by wspaniale miałyby szanse własnie o nich pisze na gg z Iwonką i nie możemy przestać myślećja nie moge mam Koralika nieszczepionego 6 tygodniowego dla niego nie byłoby zadnej nadzieji .....
trzeba by podac juz czy damy rade sie zorganizowac ???? HOP HOP kobietki ratujmy je
Lidka pisze:
Ja wiem, ze kotow w potrzebie jest wiecej ale narazie nie weim jak zdobyc wiecej cykloferonu.
Zeby moze betaglukan podawac. Nie wiem czy on pomaga, ale daje od dawna moim piwniczniakom, to znaczy od kiedy zaczely chorowac i wlasciwie chyba sie wszystkim udalo przezyc. Nie chyba, tylko napewno a oczy mialy okropne.
Tylko takie podawanie w warunkach schroniskowych jest trudne:(
Lidka pisze:Zrobiłam wyliczanke.
Zakladajac dorosle koty po 3kg (Mamuska i Wtorek) i piatke maluchow ok 1 kg potrzeba minimum 3 opakowania (15-16 ampułek).
Mam 10 ampulek, reszte musimy skombinowac.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 219 gości