Tanio Sprzedam !!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob sie 25, 2007 18:24 Tanio Sprzedam !!

Sprzedam-Ilustrowany atlas polski -Reader's digest.-warty 130zł za jedyne chociażby 50zł.Oraz ksiazke zatytułowana ,, NIEZWYKLE MIEJSCA NIEZWYKLE KRAINY" równiez wydawnictwa reader's digest za 60 zł-Potrzebuje te pieniązki gdyz nie stac mnie na sterylizacje 3 kotek a przynajmniej narazie jednej któa obecnie jest w ciązy po raz 2.
chętnie wkleej zdjecie tylko nie mam pojęcia jak to zrobić?? chyba ze jak ktos zainteresowany to wysle na poczte. Dodam jeszcze organy CASIO CTK-550 jak patrzylam warte ok 300 zł.. ja sprzedam za 200..
JAkby ktos byl naprawde zainteresowany bardzo prosze o kontakt.. zalezy mi..

basiula92

Od: Sob sie 25, 2007 16:49

Post » Sob sie 25, 2007 22:43

:( Nikt nie jest zainteresowany/?:(

basiula92

Post » Nie sie 26, 2007 7:06

przydało by sie wiece szczegółów, w tym zdjecia kotów itd
było duzo historii na miau, ze nowi forumowicze wystawiali na Bazarku cos, co niby miało isc na ich koty a szło zupełnie na cos innego - interweniowała policja, bo wiele osob było oszukanych - internet NIE jest anonimowy, nie dziw sie wiec, ze ludzie sa nieufni

a poza tym rodzice zgadzają się na sprzedaz twoich rzeczy?
mowie o organach za 200 zł, dajesz gwarancję na nie?

i tak jak ci juz dziewczyny napisały tu:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=64875

3 miesieczna kotka to jeszcze dziecko, nie moze zajsc w ciaze, nikt by nie wykonał takiego zabiegu, wiec musisz sie martwic teraz o te sprawe tylko w przypadku tej ciezarnej

pogadaj z weterynarzem, czy nie udzieli rat, idz z rodzicem - niech go spisza z dowodu itd, ze zobowiazujecie sie do spłaty zabiegu w danych ratach czy czasie
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Nie sie 26, 2007 10:24

Przyczepie sie :?
Regulamin jasno i wyraznie mowi
Estraven pisze:Zasady ogólne
stan z dnia 22.10.2006

2. W aukcjach - jako wystawiający i kupujący - mogą brać udział tylko osoby pełnoletnie. Osoby niepełnoletnie winny wcześniej przekazać moderatorom forum miau.pl pisemną zgodę prawnych opiekunów na udział w aukcjach

Sama chcialabym cos wystawic na bazarku, zeby pomoc jakiemus kotu, wiec czekam :? a tu takie rzeczy :roll:

Kasia_1991

Uwaga

Od: Nie mar 18, 2007 12:58

Post » Nie sie 26, 2007 10:29

no to tym bardziej

xandra

Post » Nie sie 26, 2007 11:04

Moze faktycznie nie jestem pełnoletnia, ale uwiezcie bardzo kocham zwierzeta , a czasami wole je nawet od ludzi. POzatym nigdy nie wykorzystalabym wsparcia ludzi któzy cos odemnie odkupili a ja przeznaczyła bym te pieniadze na cos zupelnnie innego!! BArdzo zalezy mi aby kotka zostala wykastrowana! Tymabardziej iz nie mam warunków aby ponownie zajmowac sie gromadką. Przy wczesniejszym porodzie oodalam nawet swój pokój , nie psuzczlaam muzyki, codzienie rano przed szkola dawlam im jesc pic.. a w szkole amrtwilam sie czy wszystko wporzadku.. uwierzcie zrezygnowalam z wielu rzeczy. ! I troche smuci mnie fakt ze uwazacie iz jestem -powiedzmy sobie w prost -zwyczajna złodziejka.. (..) Co do tranzakcji oczywiscie moze zaswiadczyc dorosły mama czy tata. Jeszcze nie wiedza o moim pomysle ale ejzeli ktos sie zdecyduje powiadomie ich o tym i powiem aby napisali jakas zgode..
Co do organ .. sa one uzywane ,gwarancji nie ma .. wiele mnie z nimi wiaże kilka lat na nich grałam.. jednak oddalam bym wszystko aby drugi raz nie przezywac tego co przy pierwszym porodzie.. ale organy sa w pelni sprawne mozna przyjechac i zobaczyc.. ale to juz na zupelnym marginesie...:(

basiula92

Post » Nie sie 26, 2007 12:16

Basiula92, nie obrazaj sie tylko:

1. wstaw zdjecia tych przedmiotow np na fotosiku: http://www.fotosik.pl/
2. porozmawiaj ze swoim weterynarzem i dowiedz sie, czy mozliwa bylaby platnosc na konto lecznicy - taka forme wolimy przy nowych forumowiczach
3. mysle, ze nikt nie kupi Ci tych przedmiotow za podane kwoty - tutaj, jak sobie poogladasz bazarek, mamy glownie licytacje od kilku zlotych :wink:
4. koniecznie dowiedz sie tez, czy wet nie obnizylby ceny przy 3 kotkach i czy mozna byloby zaplacic na raty

skad jestes? moze jakas forumowa dusza moglaby Ci pomoc jakos?

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Nie sie 26, 2007 16:49

Jestem z Krakowa a wlasciwie okolic Skawina(...):> Faktycznie zauwazylam .. Mzoe powinnam wystawic cos tanszego..
wiem wiem.. musze powaznie porozmawiac z pania weterynarz;) Byłam juz u niej raz gdy malego rudego kotka spotkało nieszczescie i policzyla mi mniej a a za jedna wizyte zamaist 30 zł policzyła 15;)

basiula92

Post » Pon sie 27, 2007 20:47

Kasia16 pisze:Przyczepie sie :?
Regulamin jasno i wyraznie mowi
Estraven pisze:Zasady ogólne
stan z dnia 22.10.2006

2. W aukcjach - jako wystawiający i kupujący - mogą brać udział tylko osoby pełnoletnie. Osoby niepełnoletnie winny wcześniej przekazać moderatorom forum miau.pl pisemną zgodę prawnych opiekunów na udział w aukcjach

Sama chcialabym cos wystawic na bazarku, zeby pomoc jakiemus kotu, wiec czekam :? a tu takie rzeczy :roll:

:strach:

a ja kilka rzeczy sprzedałam na bazarku (drobiazgi ;) dla kotów fundacyjnych ;) )

i nikt się mnie nie czepiał, że nie mam żadnej zgody... :roll:

chyba, że to było jeszcze przed zmianą regulaminu (?)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pon sie 27, 2007 20:56

to chyba troche co innego, gdy pieniadze nie idą na własnego kota...
ja niestety juz nie wierze nowym osobom, które zbierają na swoje koty, gdy nie przedstawią dowodów
wiem, ze ciezko jest nowemu
ja tez byłam nowa, gdy Fuko zachorował, potrzebowałam szybko duzej ilosci kasy - pomogła protekcja ;) pewnej forumowiczki, ze mnie zna i ze to prawda
bez tego... ciezko by było

dlatego mowie, w intersie kazdego chyba jest, by prosba o pomoc była udokumentowana wszerz i wzdłuż

xandra

Post » Pon sie 27, 2007 21:59

*anika pisze::strach:

a ja kilka rzeczy sprzedałam na bazarku (drobiazgi ;) dla kotów fundacyjnych ;) )

Moze :?:
Sama chcialabym cosik wystawic na bazarku dla kotow FFA :wink:

Kasia_1991

Uwaga

Post » Pon sie 27, 2007 22:07

Kasia16 pisze:
*anika pisze::strach:

Moze :?:
Sama chcialabym cosik wystawic na bazarku dla kotow FFA :wink:

najlepiej zapytać się Admina :D :twisted:

czy pozwoli... ;)
przecież to nie dla siebie ;) tylko dla kotów "innych" (ja wysyłałam paczkę/list, a osoba która ode mnie coś kupiła wysyłała pieniądze na konto fundacji :) 8) )
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pon sie 27, 2007 22:08

xandra pisze:to chyba troche co innego, gdy pieniadze nie idą na własnego kota...
ja niestety juz nie wierze nowym osobom, które zbierają na swoje koty, gdy nie przedstawią dowodów
wiem, ze ciezko jest nowemu
ja tez byłam nowa, gdy Fuko zachorował, potrzebowałam szybko duzej ilosci kasy - pomogła protekcja ;) pewnej forumowiczki, ze mnie zna i ze to prawda
bez tego... ciezko by było

dlatego mowie, w intersie kazdego chyba jest, by prosba o pomoc była udokumentowana wszerz i wzdłuż

U mnie by to nie stanowilo problemu, wiekszosc forumowiczow widziala Amande na zywo np. na wystawach :wink: tylko chcialabym pomoc kotu z FFA z chorym ogonkiem, mam pare rzeczy do wystawienia, tylko moj nieszczesny wiek ech... :?

Kasia_1991

Uwaga

Post » Wto sie 28, 2007 8:08

Kasiu, to moze przekaz komus z forum te fanty i niech sie rodzice dopiszą, ze sie zgadzają na to
i to by było w Twoim imieniu :)

xandra

Post » Pon wrz 24, 2007 20:10

Basiula, może faktycznie wystaw na początek coś tańszego. Może uda ci się umówić z panią weterynarz, żeby pieniążki szły na konto gabinetu? Ty pewno i tak nie masz konta.

kavala

Od: Pt lip 27, 2007 21:28

[następna]